Aconsegueixen tallar l'hemorràgia d'un home que es dessagnava a Alzira

Els agents, amb l'ajuda d'una corretja de cuir i un bolígraf, li van realitzar un torniquet en l'avantbraç


Agents de la Policia Nacional han aconseguit tallar l'hemorràgia d'un home que presentava un tall profund a la mà esquerra, després de practicar-li un torniquet en l'avantbraç amb l'ajuda d'una corretja de cuir i un bolígraf. Els policies van aconseguir estabilitzar a la víctima i impedir que patira danys irreversibles per la important pèrdua de sang, fins a l'arribada dels serveis sanitaris.

Els fets van ocórrer al voltant de les sis menys quart de la vesprada, en un domicili de la localitat valenciana d'Alzira, quan la Sala 091 va alertar als agents que un home s'hauria tallat la mà i no parava de sagnar.

Davant la gravetat dels fets, ràpidament els policies van acudir a l'habitatge i van observar a un home que s'agafava la mà esquerra en tindre una ferida profunda en la palma, que a més sagnava abundantment. L'home es trobava al costat d'un gran toll de sang en el sòl.

Els agents, en adonar-se de la gravetat del tall i que l'home estava pàl·lid i molt feble, van començar a parlar-li per a mantindre'l conscient, però este no era capaç d'expressar-se amb claredat. A més, els policies van comprovar que la víctima tenia el pols tènue i que la ferida no parava de sagnar pel que immediatament li van realitzar un torniquet.

Els policies, amb l'ajuda d'una corretja de cuir i un bolígraf, li van realitzar la pressió compressiva a l'altura de l'avantbraç, aconseguint finalment que la víctima deixara de sagnar. Després d'això, ho van tombar en el sofà, mantenint-li el braç en posició vertical per a minimitzar el momentani reg de sang que poguera arribar a la zona de la ferida.

Minuts més tard, després de l'arribada de l'indicatiu sanitari i després que li realitzaren un embenatge compressiu a la mà, els agents van retirar el torniquet per a finalment ser traslladat a un centre hospitalari.

Després d'assistir al ferit, els policies van esbrinar que l'home s'hauria colpejat contra la televisió i s'hauria tallat amb un got realitzant-se un tall profund a la mà esquerra. Gràcies a la ràpida intervenció de la patrulla policial, van impedir que l'home patira danys irreversibles per la important pèrdua de sang.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La bombona de butà aconsegueix el seu preu més alt dels últims sis anys" "Denuncien a un socorrista a Calp per masturbar-se mentre vigilava la platja"