Tanca al seu gos en el balcó en plena onada de calor i ficar-li un calcetí perquè no lladre

Diversos veïns han denunciat a una dona per deixar tancat al seu gos durant hores al balcó a ple sol. A més, esta dona li col·loca, suposadament, un calcetí al gos perquè no lladre

Els veïns de la denunciada asseguren que estos maltractaments venen des de lluny i ja en el confinament van escoltar com esta dona li pegava a l'animal. Asseguren que sentien el gos plorar i a la dona cridant-li i pegant-li. Durant la quarantena sentien els crits i com pegava a l'animal

L'ama del gos té una versió diferent

"Espejo Público" d'Antena 3 ha parlat amb la suposada maltractadora. Se sent víctima d'una persecució i manté que el gos, al qual adora, té el costum de menjar-se les coses de la casa. Compta també al programa que va pagar 600 euros en una intervenció quirúrgica perquè s'havia tragat un drap. Apunta a més que el Seprona ha anat a la seua casa i no ha vist cap signe de maltractament cap a l'animal. Sí que reconeix la denunciada que és un error haver-lo deixat al balcó, però argumenta que ho va fer perquè l'animal no es menjara res de l'interior de l'habitatge.

La Policia no va veure signes de maltractament al gos

La policia no ha trobat signes de maltractament al gos, però les veïnes que han denunciat asseguren que l'animal passa molt de temps a la terrassa sense importar la calor que faça.

Christiane té una protectora d'animals. Compta que quan va rebre els vídeos del maltractament va decidir denunciar pel seu compte. Màlaga estava en alerta per altes temperatures i temia per la vida de l'animal. La Policia es va desplaçar a la seua casa, però no va veure signes de maltractament no van considerar convenient retirar-li a l'animal.

María José és veïna de la denunciada i forma part d'una associació de defensa dels animals. Assegura que el gos ha estat tancat a la terrassa durant bastants dies i este maltractament s'ha mantingut al llarg del temps.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un jove sofreix un atac homòfoba en una platja canina de Màlaga" "Un policia salva la vida a un home tapant la seua ferida amb una bossa de creïlles"