Tanquen les platges continentals de Bolbaite i Anna per contaminació fecal

Superen els límits d'enterococs
Bolbaite ha elaborat un pla de contingència per a la seua platja continental | Cedida

Les platges continentals de Bolbaite i Anna, en la Canal de Navarrés (València), han hagut de tancar per contaminació fecal. D'esta manera ho ha comunicat la Direcció General de l'Aigua, depenent de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

En estes dos zones de bany, han aparegut paràmetres microbiològics (enterococs) «no admissibles per la legislació vigent», segons ha informat l'Ajuntament de Bolbaite en un comunicat. En ell, també ha afegit que les persones que hagen comprat l'entrada podran demanar un canvi de dia o que li tornen els diners cridant per telèfon a l'Ajuntament.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Anna ha informat que ahir es van fer unes noves proves i, només es coneguen els resultats, els publicarà. En este cas, la platja Gorgo de l'Escala va presentar en les últimes anàlisis uns resultats de 440 ufc/100 ml d'escherichia coli i de 410 ufc/100 ml d'enterococs intestinals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els germans Anglés s'assenten en la banqueta i ho neguen tot: «Van ser dos hòsties»" "Cinc ferits en un xoc frontal en la CV-585"