Un taüt cau des d'una quarta altura en ple enterrament i un operari acaba ferit en Carlet

La plataforma elevadora estava molt vella i oxidada i no ha resistit
Un dels operaris ha resultat ferit | Pixabay

Si un enterrament és dur, més ho ha sigut per a una família de Carlet, en la comarca de la Ribera (València). Dilluns a migdia havien d'enterrar a una familiar de menys de 50 anys, però just en el moment en el que els operaris anaven a introduir el taüt en nínxol, la plataforma elevadora va caure.

Segons informa 'Levante-EMV', la plataforma del cementeri estava molt vella i fins i tot oxidada, fet del que ja eren conscients els familiars abans del succés, però mai hagueren imaginat que haguera pogut passar això. Just quan els operaris ja anaven a introduir la caixa en un dels nínxols de la quarta altura, la plataforma no va resistir i el taüt també va caure.

Per sort, no es va arribar a obrir, però sí que es va destrossar i admés li va caure a un dels operaris en el cap. Este treballador va patir una ferida sagnant en el front i va haver de ser traslladat en ambulància a l'hospital.

La família encara no pot creure's el que ha passat en un dels dies més tristos de la seua vida i s'han negat a enterrar a la seua familiar fins que l'Ajuntament es faça càrrec d'un nou taüt.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta: Localitzen un gihadista en Sant Vicent del Raspeig" "Fotos: Crema un cotxe enmig de l'AP-7"