Vols treballar en cooperació per al desenvolupament? Ací tens tota la informació

MAEC-AECID convoca les beques per a joves que vulguen treballar en cooperació al desenvolupament durant 2021-2022

MAEC-AECID convoca les beques per a joves que vulguen treballar en cooperació al desenvolupament durant 2021-2022.


L'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament aprova la convocatòria del Programa de Beques MAEC-AECID.


L'objectiu és la capacitació de joves espanyols en les Oficines Tècniques de Cooperació de l'AECID durant el curs acadèmic 2021-2022.


La finalitat d'este programa de beques és l'adquisició de formació teoricopràctica relativa a la gestió en cooperació al desenvolupament que realitza l'AECID (Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament).


Per tant, l'objecte de les beques MAEC-AECID és la concessió d'ajudes per a la formació de joves espanyols en la gestió de la cooperació al desenvolupament.


Les persones interessades hauran d'assistir al curs organitzat per l'Institut Universitari de Desenvolupament i Cooperació, que se celebrarà a Madrid, a l'inici de la beca.


Concretament, en la segona quinzena del mes d'octubre de 2021, i que s'impartirà de manera presencial.
Així mateix, la duració de les beques serà de deu mesos a partir del 16 d'octubre de 2021.


Una vegada finalitzat el curs, l'Institut i l'AECID emetran un certificat conjunt. Esta acreditació serà indispensable per a gaudir de la beca i incorporar-se al destí.


La metodologia d'aprenentatge de les beques MAEC-AECID es basarà en la realització d'activitats de les oficines tècniques de cooperació, així com en la realització d'un estudi a partir de la seua experiència. Sempre sota la supervisió del tutor assignat.

Requisits d'accés a les beques MAEC-AECID

Titulats de grau en Humanitats, Dret, Relacions Internacionals, Ciències Polítiques o Economia.


Titulats en un màster en cooperació per al desenvolupament, o en un màster en relacions internacionals.


La present convocatòria es realitzarà amb càrrec a les aplicacions pressupostàries dels exercicis 2021 i 2022 per al programa de Cooperació al Desenvolupament per import de 972.980 euros.


Al seu torn, es distribueix en 322.870 euros per a 2021 i 650.110 euros per a 2022.


Del 8 al 22 de juny de 2021 es podrà presentar la sol·licitud a les beques MAEC-AECID. El termini finalitzarà a la 13:00 h del registre telemàtic de l'AECID.


En este enllaç pots consultar més detalls sobre les beques MAEC-AECID en les bases.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un home presumptament acaba amb la vida de la seua dona i se suïcida" "Apunyalen a un home a les portes d'un bar de Benicàssim"