Tres detinguts al ser sorpresos furtant en una obra a Vinaròs

Els van detindre gràcies als veïns

Tres homes han sigut detinguts per la Policia Local de Vinaròs i la Guàrdia Civil per ser els presumptes autors d'un robatori. L'arrest s'ha pogut fer gràcies a la col·laboració veïnal i a l'avís d'alguns testimonis. Els agents en rebre l'alarma d'un veí es van desplaçar en la matinada del diumenge a dilluns a una obra que s'està realitzant en el carrer Costa Borràs de Vinaròs i van sorprendre in fraganti a tres lladres. Els tres intrusos portaven barrets de color negra a mode de passamuntanyes per a no ser reconeguts ni gravats per les càmeres de seguretat i tot apunta a que pretenien fer-se amb material de l'obra. Els efectius els van identificar i van detindre com a presumptes autors d'un delicte contra el patrimoni, sent conduïts a les dependències de la Guàrdia Civil de Vinaròs. Els agents han agraït i elogiat l'eficaç col·laboració ciutadana.

Una dona furta i es fuga amb un conductor sense carnet a Benicarló

Este passat dilluns els agents de la Policia Local de Benicarló van intervindre un robatori en un supermercat de l'avinguda Papa Luna de la localitat. Segons sembla, primerament van rebre un avís que alertava que una sospitosa, amb una jaqueta negra havia eixit de l'establiment per a pujar posteriorment a un turisme del mateix color intentant fugir. Una patrulla municipal va interceptar el vehicle i el va detindre a l'altura de l'avinguda Méndez Núñez.  A continuació els policies van identificar el conductor del vehicle i van comprovar que aquest no tenia carnet de conduir, ja que tenia pendent realitzar un curs de capacitació. El robatori va ser frustrat pels agents i van immobilitzar l'automòbil, identificant a la presumpta autora del furt, una dona de 33 anys i veïna de Benicarló. A continuació van instruir diligències judicials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L’Ajuntament d’Alzira instal·la un punt de recàrrega d’energia de vehicles elèctrics a la plaça del Regne" "Dos homes detinguts per sis robatoris amb violència i intimidació a la província de València"