Tres persones ferides en un accident entre dos cotxes en València

Dos de les víctimes han sigut traslladades fins a un hospital
Han acabat 3 persones ferides | Pixabay

Esta nit de diumenge, cap a les 21.30 hores, s'ha produ√Įt un accident de tr√†nsit entre dos cotxes en l'avinguda d'Ausi√†s March de la ciutat de Val√®ncia, en el que una xica de 32 anys, una de 25 anys i un xic de 33 anys han acabat ferits.

El Centre d'Informaci√≥ i Coordinaci√≥ d'Urg√®ncies de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc de l'accident a una ambul√†ncia del Servici d'Ajuda M√®dica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital B√†sic (SVB). Una volta all√≠, els equips m√®dics han assistit a la v√≠ctima m√©s jove, qui presentava diferents ferides, pel que ha sigut traslladada fins a l'Hospital Cl√≠nic Universitari de Val√®ncia.

Els sanitaris tamb√© han at√©s a la xica de 32 anys, qui presentava ferides m√©s lleus, pel que ha sigut traslladada fins a l'Hospital la Fe de la ciutat. Quant al xic, este ha sigut assistit pels equips m√®dics, i ha sigut donat d'alta en el mateix lloc dels fets.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a Luz Segarra, una menor desapareguda en València" "Atrapat un conductor dins del seu cotxe en un accident en Elx"