Troben el cadàver d'un ancià en sa casa i un bomber cau des de dos metres durant l'operatiu en Castelló

La víctima tenia 72 anys
Els fets s'han produït en el carrer de Navarrés | Europa Press

Els servicis d'emergències han trobat el cos sense vida d'un home de 72 anys en una casa del carrer de Navarrés de Castelló, durant un operatiu en el que un dels bombers ha resultat ferit en caure d'una altura de dos metres quan tractava d'accedir per la finestra.

Cap a les 19.00 hores s'ha rebut en el CIMSE 092 una cridada del 112 que advertia que alguns veïns d'una casa del carrer de Navarrés havien notat que un habitant d'este edifici feia dies que no eixia, fet pel que es pensava que podia passar-li alguna cosa, segons han explicat fonts de la Policia Local.

Diferents dotacions de la Policia Local de Castelló i dels Bombers Municipals s'han traslladat fins al lloc dels fets i han verificat que, efectivament, dins de la casa podia haver una persona en perill, per això els servicis d'extinció d'incendis han accedit per una de les finestres.

Dins, juntament amb les dotacions policials, els servicis d'emergències han descobert el cos sense vida d'un home de 72 anys, que pel que pareix hauria mort de forma natural, segons les mateixes fonts. Els agents s'han posat en contacte amb els familiars de la persona morta per a comunicar-los el fet i s'ha donat avís a la Policia Nacional per a que es fera càrrec de l'alçament del cadàver.

Bomber ferit

Paral·lelament, durant les tasques d'accés a la casa, un bomber ha caigut des d'uns dos metres d'altura en soltar-se un suport de seguretat unit a la finestra per la que es pretenia accedir.

A causa de la caiguda, el bomber ha patit lesions de pronòstic reservat i ha sigut ingressat en l'Hospital General a l'espera de practicar-li les proves pertinents per a conéixer les lesions que presenta en el braç.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Enverinen a dos gossos als que podien haver causat la mort en Alacant" "Última hora: Maten a un home en sa casa en Gandia"