Troben el cos d'una menor en la zona a on va desaparéixer Celia

Enacara no s'ha pogut confirmar si es tracta de la menor desapareguda des de dijous
Celia, desapareguda en eixir de l'institut | València Diari

Un pesquer ha trobat, a primera hora d'este matí, el cos d'una menor en aigües de Santoña, en Cantàbria, que encara està per identificar, segons han informat fonts de la Delegació del Govern en Cantàbria.

El cos ha sigut localitzat per un pesquer passades les 6.00 hores d'este matí, segons les fonts, una informació que també ha publicat el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, en el seu compte de Twitter.

Revilla ha penjat a les 7.42 hores un tuit que diu: «Apareix el cos d'una xiqueta en Santoña, trobat per un pescador. Està per confirmar-se si es tracta de Celia», en referència a l'adolescent de 14 anys desapareguda des de dijous passat, que podria haver-se caigut a la mar en Santander.

Segons han explicat fonts de la Delegació del Govern, un barco de Salvament Marítim es dirigix a la zona a on ha sigut localitzat el cos pel pesquer per a rescatar el cadàver de l'aigua.

També s'estan arrimat a Santoña equips d'investigació judicial de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional per a identificar el cos.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Enganya i obliga a una xica a prostituir-se en Castelló" "A presó per maltractar a la seua burra en Quart de Poblet"