Troben a Salvadora, una anciana desapareguda en el Cabanyal

Els familiars creuen que s'havia desorientat mentres passejava
La dona ha sigut trobada pels agents de la Policia Local de València | Pixabay

Este matí de diumenge, 13 de desembre, Salvadora, una anciana de 79 anys ha desaparegut en el barri del Cabanyal, en la ciutat de València. Tal com pareix, la dona que patix alzheimer es trobava dins de la seua casa acompanyada pel seu marit, però cap a les 12.00 hores va eixir per la porta.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', fonts familiars han explicat al citat mitjà que creuen que la dona s'ha desorientat i no ha sabut tornar a sa casa a conseqüència de la seua malaltia.

Ràpidament, la família de Salvadora ha demanat la col·laboració ciutadana per xarxes socials i també han avisat a la Policia Local de València i als hospitals de la desaparició de la dona

Finalment, l'anciana de 79 anys ha sigut trobada per les autoritats caminant pel carrer Malilla de València i la seua desaparició, ha quedat en un simple malson amb final feliç. Tal com han confirmat fonts familiars, la dona es troba bé.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferits 2 menors en caure des d'una atracció de fira en Manises" "Entren a furtar en una residència aïllada per Covid-19 en Elx"