El truc infalible per a netejar les sabatilles blanques

Ja no hi ha perquè preocupar-se si les nostres sabatilles blanques van canviant de color per la brutícia. Existix un truc per a netejar-les
Imatge publicada per la xica que desvela el truc | Twitter

Índex Amagar
 

Una xica de Texas ha descobert la solució perfecta a un dels grans problemes dels amants de les sabatilles blanques, com fer-les tornar al seu color original una vegada que ja les hem estat usant durant un llarg temps. Pareix que estàvem equivocats i aconseguir deixar impecablement netes les nostres sabatilles blanques no és tan difícil com sempre hem pensat. Sarah Trace i ha posat a coneixement de tot el món una solució fàcil i econòmica per a resoldre este problema comú.

El procediment és molt senzill, la xica de Texas ho explica en un tuit. Simplement cal banyar un poc les sabatilles mentres en un xicotet recipient barregem un poc de bicarbonat amb detergent de la roba. Una vegada feta la mescla necessitarem un raspall de dents, serà l'eina ideal per a fregar les sabatilles arribant a tots els recovecos que puguen tindre. Quan ja hem fregat ben totes les taques amb el raspall untat amb la mescla cal deixar reposar les sabatilles. Després, es netejen i es cobrixen bé de pols de talc i es fiquen a la llavadora, sense sabó.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Este és el supermercat més barat per a fer la compra de Nadal" "Alerta: Arriba la pitjor notícia possible sobre el mosquit tigre a Espanya"