Troben unes ulleres en una borsa de creïlles fregides

L'empresa s'ho pren de broma, però és una fallada greu de seguretat alimentària

Trobar-se unes ulleres dins d'una borsa de creïlles fregides tancada sembla una broma, però és el que li ha ocorregut a una usuària de Twitter.


Les ulleres descansaven entre les creïlles de la marca gaditana Cortijo de l'olivar que, després de veure el missatge en la xarxa social, va contestar amb un aparentment simpàtic missatge, fent broma que li havien caigut a un tal Manolito.


La veritat és que, gràcies a la màgia d'internet, va aparéixer per allí fins i tot l'amo de les ulleres, que va explicar a Paula, que així es diu la descobridora de la bossa de creïlles, que li havien caigut en la línia de la producció a la fàbrica d'Abrajanejo.


Després que el tecnòleg alimentari Miguel A. Lurueña, autor del llibre Que no t'emboliquen amb el menjar, compartira el tuit de Paula, diversos usuaris de la xarxa social van assegurar haver trobat altres intrusos en borses de creïlles fregides de la mateixa empresa: un caragol i fins a trossos de filferro.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un home ferit amb un objecte a Alacant" "Viatja 3 setmanes amb la seua parella morta de copilot: els Mossos saben el motiu"