El vaixell Ángeles Alvariño acabarà la cerca d'Anna i Tomás Gimeno dijous que ve

El vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño va haver de tornar el dissabte a port després de 13 dies de rastreig i ja ha représ la cerca fins dijous que ve

El vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño va reprendre ahir la feina de casa de cerca de la xicoteta Anna i el seu pare Tomás Gimeno en el punt on van trobar a Olivia.


La Guàrdia Civil creu que el pare de les xiquetes desaparegudes a Tenerife es va suïcidar en el mateix lloc en el qual es va trobar el cos d'una de les germanes, però no descarten la hipòtesi de la fugida.


A uns 1.000 metres de profunditat, prop de la costa de Santa Cruz de Tenerife, en una bossa lligada a l'àncora del vaixell de Tomás Gimeno es va trobar el cos d'Olivia. L'altra bossa lligada amb cinta aïllant estava buida. Des d'eixe punt agranarà la zona al nord i al sud.


El rastreig finalitzarà el dijous


Dissabte passat, el vaixell Ángeles Alvariño va haver de tornar a port per una avaria que l'ha obligat a romandre ancorat després de 13 dies consecutius de rastreig.

El robot de l'Ángeles Alvariño continua ara amb les labors de rastreig per a tractar de trobar a Anna i a Tomás Gimeno una vegada solucionats els problemes tècnics. La cerca finalitzarà dijous que ve.


La cerca se centra en Anna

 

De nou, este dilluns totes les mirades estan posades en l''Ángeles Alvariño'. La cerca s'ha représ en el mateix punt on va aparéixer el cos d'Olivia fa quatre dies.


Ara el més important és trobar a Anna, sospiten que podia estar en la bossa buida amb llastos en el seu interior que va aparéixer ancorada al costat de la d'Olivia. Creuen que el cos podria haver sigut arrossegat pels corrents.


Els experts reconeixen que malgrat la dificultat que suposava el rastreig, el pla de cerca ha funcionat. La investigació se centra en el punt de la mar que marquen les antenes de la zona metropolitana de la Llacuna, on situen per última vegada el senyal del mòbil del pare de les xicotetes.


La principal incògnita és saber què va ocórrer amb Tomás Gimeno. Fins que aparega el cos, la jutgessa ha dictat una ordre internacional per homicidi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home se suïcida abans de ser desnonat en el barri de Sants a Barcelona" "Citen a declarar a l'alcalde de La Nucia per vacunar-se de manera irregular"