Uns vàndals assalten el Centre d'Interpretació del Desert de les Palmes de Castelló i roben material tècnic

Han trencat els cristalls del centre i robat diferent material tècnic
Els autors d'este acte vandàlic han causat danys en les instal·lacions del centre | Viquipèdia

En la matinada d'este dimarts, 29 de desembre, el Centre d'Interpretació del Parc Natural del Desert de les Palmes de Castelló va patir un acte vandàlic causat per un grup de persones que van trencar els cristalls del centre i robar material tècnic.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', una persona treballadora del centre va donar la veu d'alarma en trobar trossos de vidre per terra i l'interior regirat.

El director del Parc, Antonio García', ha confirmat que els autors del robatori han furtat diferents aparells tècnics com a walkie-talkies i equips d'enregistrament. A demés, García ha manifestat que ja han interposat una denúncia davant la Guàrdia Civil per a investigar i aclarir els fets

Anuncien la instal·lació d'equips de videovigilància

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, responsable dels Parcs Naturals del territori valencià, ha condemnat l'ocorregut i ha lamentat que s'assalten centres dedicats a l'educació, informació i divulgació a la ciutadania de les riqueses biològiques d'estos paratges únics i patrimoni natural de tota la població.

Des de l'administració autonòmica han anunciat la instal·lació d'equips de videovigilància en les instal·lacions per a protegir l'equipament i permetre la identificació dels responsables de robatorisactes de vandalisme com el succeït.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Furta 6 rellotges valorats en més de 55.000 euros en un centre comercial de València" "Una menor, que viu en Benidorm, publica en internet que va a suïcidar-se"