Veïns de la platja de Gandia denuncien la presència d'ocupes en un xalet

«Fa any i mig que entraren en la vivenda i pareix que no hi ha forma de posar remei»
El xalet està situat a segona línia de platja | Google Maps

Veïns de diversos edificis de la platja de Gandia, en la comarca de la Safor (València) demanen a l'Ajuntament que prenga mesures contra els ocupes de la zona. Concretament, els d'un xalet situat entre els carrers de Galícia i de Mallorca, en ple centre del districte marítim i a segona línia de platja.

Segons informa 'Las Provincias', veïns i hostalers estan farts d'esta situació en una zona molt transitada per turistes: «Esta situació ve de lluny. Fa any i mig que entraren en la vivenda i pareix que no hi ha forma de posar remei», assegura Miguel Vercher, veí de l'edifici del costat.

«Fan foc quan els pareix fora de la casa i acumulen brutícia. Eixa és una imatge molt dolenta per a la platja de Gandia. Ho estem patint els veïns més pròxims i els locals d'hostaleria i turisme més pròxims, ha afegit Vercher.

A pesar de què els veïns fa temps que «lluiten» per a buscar «una solució i es puga desallotjar la casa», la situació continua sent la mateixa. Els veïns ja han presentat tres escrits a l'Ajuntament per a denunciar la situació, però no ha canviat res.

Els ocupes continuen donant una mala imatge a Gandia: els turistes «no donen crèdit al que veuen quan passen per eixe cantó. La gent es para per a vore la lamentable situació que presenta este xalet, com si fora un entreteniment o atracció. Ho veem des dels balcons», ha assegurat este veí.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Entren a robar en un pis de Torrevieja i deixen un rastre de sang fins a sa casa" "Cau un taüt d'una quarta altura enmig d'un enterrament i deixa un ferit en Carlet"