Veïns de València porten tres nits seguides sense dormir pel botelló

Un veí desesperat de València gilla "No podem dormir"

Veïns de la Plaza del Cedro y Plaza Honduras de València ja no poden més i així ho fa saber un dels seus veïns al crit "no podem dormir", i segur que el de molts més d'este entorn. Després de molts mesos de confinament, i del toc de queda posterior, la nova normalitat també ha recuperat allò que feia molt de temps no sofrien: el botelló. "Gent borratxa amb altaveus portàtils a tota pastilla, destrossant ampolles, embrutant els carrers, comandament als parcs, crits, baralles, gens de respecte pels veïns que vivim al carrer", explica este resident del carrer Emilio Gascó al diari Levante.

Nits senceres sense dormir

Quan les persones no poden dormir es desesperen i és que no és per a menys, és el cas d'estos veïns, ho afirma un home a Levante, que porten "tres nits seguides sense poder dormir", critica a la "vergonya de joventut incívica, bruta, irrespectuosa. Ningú va venir a dispersar-los, cridant cada nit a la policia, eixint a la finestra a demanar-los que apagaren la música, la seua resposta més soroll... No, no els tirem ous com fan altres veïns, no som igual que ells i no volem més violència en contra. Com se soluciona este problema?", es pregunta.

<

>

Desesperació

El que té clar és que es veuen "obligats a plantejar-nos mudar-nos perquè la nostra família (xiquets inclosos) puguem dormir tranquils"

<

>

I així queda

I així queden diferents zones de València després del botelló de la nit

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un menor de 15 anys posa fi a la vida de la seua família i comparteix en internet" "Mor atropellat l'exciclista Chris Anker Sorensen"