Investiguen una violació grupal a una dona amb discapacitat psíquica a Mislata

La Policia Nacional investiga una presumpta agressió sexual a una dona discapacitada per part de diversos homes a Mislata


La Policia Nacional investiga una presumpta agressió sexual a una dona discapacitada per part de diversos homes a Mislata.

Segons ha avançat el mitjà Levante-EMV, la dona relata en la denúncia que va patir una violació el 3 de gener passat, quan un grup d'homes el van assaltar i la van portar a un descampat entre els municipis de Mislata i Xirivella.

Després d'interposar la denúncia la setmana passada, la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona, la UFAM, s'ha fet càrrec de la investigació.

La investigació se centra a identificar els homes partícips de l'agressió sexual a la dona de 39 anys amb discapacitat psíquica i amb recursos econòmics baixos que vivia en un camió al costat de la seua parella.

Pel que sembla, la víctima no seria la primera vegada que patia una agressió sexual per part d'un dels homes que ha participat en la violació grupal però, segons ha relatat, fins ara no havia gosat denunciar per por les represàlies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Cau una xarxa que traficava amb fàrmacs per elaborar karkubi al Marroc" "La família d'una de les xiquetes mortes al castell inflable donarà els seus òrgans"