Un xic detingut per furtar 50 mòbils i vendre'ls per internet en Picassent

Ho ha fet suplantant la identitat de terceres persones
Ha furtat 50 mòbils | cedida

La Guàrdia Civil en el marc de l'operació 'AMUDI' ha detingut en Picassent, en l'Horta (València), a un xic que suplantava la identitat d'altres persones per a conseguir telèfons mòbils de les companyies telefòniques i després vendre'ls en Internet

Esta operació feta per agents de la Guàrdia Civil de Picassent s'inicie a causa d'una denúncia d'una persona a on indicava que algú havia usat la seua identitat per a contractar dos línies mòbils obtenint dos telèfons mòbils d'alta gamma. En l'operatiu s'ha esclarit l'estafa de 50 mòbils a través d'este sistema.

El mètode de l'estafa

El mètode de l'estafa consistia en obtindre dades reals de terceres persones i una volta conseguides estes dades, criden a les companyies telefòniques i es fan passar pels clients reals, aportant fins i tot números de compte que conseguixen donar d'alta a través de programes informàtics per a contractar línies telefòniques i sol·licitar terminals d'alta gamma nous. 

Finalment es falsifica la documentació personal dels clients per a recollir els paquets que contindrien els terminals remesos per les companyies de telefonia. Una volta en el seu poder els telèfons, els comercialitzen ràpidament tant a Espanya com en altres països, obtenint el benefici econòmic perseguit.

Per eixos fets s'ha procedit a la detenció d'un xic de 29 anys i com a presumpte autor de delictes d'estafa, falsedat documental i usurpació d'estat civil. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Picassent. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau una banda internacional de narcos que introduïa droga des del Port de València" "Última hora; Troben un cadàver en el port de Benicarló"