Anabel Alonso, durament criticada pel seu 'morrejó' a Jordi Cruz

Les xarxes s'han posicionat contra l'actriu i l'han qualificat com a «hipòcrita».
Anabel Alonso ha sigut durament criticada | Gtres

 

Anabel Alonso va protagonitzar en la passada gala de ‘Masterchef’ un dels moments més polèmics de la nit i que més cola ha portat en les xarxes socials. L’actriu, una defensora dels drets de les dones i feminista declarada, va ser convidada junt amb altres exconcursants de l’edició dels 'Vips' del concurs culinari per a tirar una mà als concursants d’esta edició, quan l’actriu va protagonitzar una escena molt còmica morrejant d’imprevist i desmesuradament al xef i jurat Jordi Cruz.

 

La reacció en les xarxes no s’ha fet esperar, i és que esta escena ha caigut com una bomba incendiària entre molts espectadors que han respost amb fúria davant del que consideren una acció ‘hembrista’ i indignant. Els internautes tiraven foc per la boca i l’actriu era durament criticada per violentar al xef, ja que consideraven que si la situació s'haguera produït a la inversa, s’hauria armat un escàndol: «Si fóra al revés Espanya s’hauria incendiat», «A Jordi Cruz l’haurien enviat entre reixes», «Hipòcrita progre i ‘hembrista’». Entre els ofesos, el cineasta Joan Planas, que li enviava un dard enverinat a l’actriu en forma de pregunta.

 

 

 

Itziar Castro va intentar calmar les aigües en Twitter recordant que es tractava d'un programa de televisió on tot formava part d'un guió. Tot i això, l'exèrcit de crítics no va parar. Això sí, l'actriu Anabel Alonso no es va fer arrere gens i va reaccionar també en les xarxes qualificant com a 'tontos' i covards als que la criticaven.

 

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!