‘La casa de papel’ tindrà un ‘spin-off’ protagonitzat per un dels seus millors personatges

La sèrie de Netflix acaba com a tal aquest divendres 3 de desembre, però en 2023 s'estrenarà aquesta preqüela protagonitzada per Pedro Alonso


La popular sèrie 'La casa de papel’, tindrà continuïtat en 2023 amb un esqueix que protagonitzarà el personatge de Berlín, interpretat per Pedro Alonso (Vigo, 1971).


Si alguna cosa pot presumir 'La casa de pape', és que té un ampli repertori de grans personatges. I encara més important: cadascun té una història particular que ho va portar fins a coincidir amb El Professor. Per descomptat, la narrativa a la qual més se li pot traure joc és a la de Berlín. El susdit ja tenia un historial en el món de la criminalitat abans de planejar un colp al costat del personatge d'Álvaro Morte.


Entrant en terreny de spoilers, Berlín va ser una figura clau durant la primera temporada de la casa de paper. Això sí, per desgràcia va perdre la vida al final. Malgrat l'anterior, va continuar apareixent en posteriors temporades a través de flashbacks que, de fet, ens van permetre conéixer-ho d'una manera més personal. Segurament en la seua pròpia sèrie podrem conéixer un sense fi de detalls interessants sobre una ment mestra dels atracaments.


Netflix, per part seua, torna a deixar clar que està disposada a tirar la casa per la finestra per a continuar reforçant el seu catàleg de produccions originals. Si a la seva mà ja té una mina d'or que té repercussió a nivell mundial, per què desaprofitar-la? No dubtes que en el futur, després de la sèrie de Berlín, veurem més sense-off basats en altres personatges de la casa de paper —de Tòquio, per exemple—.

«Per a entendre el seu final cal començar des del principi. En 2023 arriba 'l'spin-off de Berlín', ha anunciat la plataforma Netflix en una publicació en xarxes socials, acompanyada d'imatges del personatge i amb un missatge en el qual ha assenyalat que «l'univers de 'La casa de papel' continua».


La notícia coincideix amb estrena aquest divendres 3 de desembre dels cinc últims capítols de la seua cinquena temporada, en els quals es resoldran el colp al Banc d'Espanya.


Segons han avançat els creadors de la sèrie, Álex Pina i Esther Martínez Lobato, durant la roda de premsa, els episodis estaran carregats «d'adrenalina i molts girs», però també aprofundiran en l'aspecte més «sentimental i emocional» del Professor, Denver, Lisboa, Estocolm i la resta de la banda.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor Sebastián Boscán, Leandro en 'Pasión de Gavilanes', als 41 anys" "MASTERCHEF CELEBRITY: la inèdita decisió en una final d'aquest programa"