La confessió d'Adara en 'GH VIP', un moment històric

Els seguidors del programa es pregunten si Adara està usant a Gianmarco com a estratègia per guanyar el programa
Adara ha tornat a fascinar a Gianmarco | GTRES

Amb tots els dubtes que tenia ahir Gianmarco amb l'oferiment de quedar-se a passar una nit a la casa de 'Gran Hermano VIP', pareix que tot ha anat millor del que ell pensava.

Com era d'esperar, Adara i Gianmarco han passat tota la nit junts, parlant i intentant trobar acords en el que seria la hipotètica relació que els unirà fora de la casa, sempre que, Adara acabe separant-se d'Hugo Sierra, la seua actual parella i pare del fill que tenen junts.

La nit ha tingut moments de tot, confessions que passaven per una Adara admetent que tenia sentiments cap a Gianmarco, ell prometent a la finalista que l'havia estat esperant en el carrer i junts, prometent-se un futur que podria passar una volta acabe el concurs.

Moments molt apassionats

Adara ha volgut compartir amb les seues companyes com ha passat la nit amb el seu amic especial. Entre eixes confessions ha admés que s'han besat, més d'una volta i que han estat abraçats durant tota la nit. Desconeixem com cauran eixes imàtgens a Hugo Sierra. Esta nit podria haver un nou gir de guió amb l'expulsió d'Adara, tot i que pareix que seguirà dins del concurs fins a la final.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El moment més surrealista d''Ahora Caigo' d'enguany" "Adara, descol·locada amb Gianmarco"