Un error de Jorge Javier Vázquez quasi fa perdre 4.000 euros a una espectadora

El presentador es va equivocar i va obrir el premi que no era
Imatge del concurs de 'Sálvame' | Mitele

Un error del presentador en el tram final del 'Sálvame banana' de dijous va fer que una espectadora quasi perdera una gran part del premi que li corresponia pel joc del programa en el que havia participat.

 

Tot va succeir en el temps de descompte, en el que el programa va cridar per telèfon a l'atzar a una espectadora que havia participat en el joc d'endevinar la carabassa guanyadora. Cada un dels col·laboradors tenien una carabassa i, segons l'elecció de l'espectadora, el premi era un o un altre, que anava dels 1.000 als 2.000 euros, amb opció a doblar el premi.

Va guanyar el premi més alt del concurs

L'espectadora va escollir la de Belén Esteban, però el presentador es va equivocar i va obrir la carbassa que estava just al costat. En aquell moment, va notificar a la concursant que havia guanyat 1.000 euros, mentres que els col·laboradors l'avisaven de què s'havia equivocat. En aquell moment, Jorge va agafar la carabassa correcta i va descobrir un premi de 2.000 euros i que, a més, contenia el pot del programa, multiplicant el premi fins als 4.000 euros. L'import més alt que es podia conseguir eixa vesprada.

 

L'espectadora, visiblement emocionada, va rebre la felicitació de Belén Esteban i va assegurar que invertiria molt bé els diners que acabava de guanyar.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!