INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🔴😷 NOU BALANÇ CORONAVIRUS: Més morts i més contagis que ahir en el territori valencià

'Los Espabilados', la nova sèrie d'Albert Espinosa

El rodatge del projecte original de Movistar+ començarà el 14 d'octubre i serà dirigida per Roger Gual
'Los Espabilados' la nova sèrie creada per Albert Espinosa | Movistar +

 

El 14 d'octubre començarà el rodatge de la nova sèrie original de Movistar +, creada per Albert Espinosa i dirigida per Roger Gual, 'Los Espabilados'. El projecte està inspirat en la novel·la d'Espinosa traduïda a 20 idiomes 'El que et diré quan et torni a veure' (Grijalbo) i els drets són de Pelones Producciones, SL. La sèrie constarà de 7 episodis i explica l'aventura d'un grup de jóvens que emprén un viatge que canviarà les seues vides per a sempre. El rodatge tindrà lloc en Barcelona, Menorca, Ceret i Ischia.

 

Un grup de jóvens emprén un viatge vital

'Los Espabilados' explica la història de Mickey, Angelo, Guada, Yeray, Lucas i Samuel, un grup de jóvens que escapen d'un centre psiquiàtric a la busca del seu lloc en el món. A pesar dels seus diagnòstics clínics, els xiquets s'enfronten a la vida amb humor i valentia perquè, en el seu interior, tenen clar que és la societat la que està malalta, i no ells.

 

Els xicons emprendran un viatge per Europa per a trobar al germà d'un d'ells, mentres es van enfrontant a les seues condicions mèdiques diàries. En esta sèrie disfrutarem de les seues aventures, de la seua busca per l'acceptació mentres trauen el màxim partit a les seues vides. Este grup d'amics patix malalties mentals, però per damunt de tot són uns espavilats i ho demostraran en cada episodi quan hagen de sobreposar-se als obstacles en esta aventura de vida.

 

'Los Espabilados'  és la nova sèrie, plena d'humor i tendresa, amb la que Albert Espinosa retorna a la televisió després de l'èxit de 'Polseres Vermelles'.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!