El gran canvi de Rocío Flores i qui està darrere

Flores confia en Alberto Dugarte per als seus estilismes i en la clínica Brussel·les per als seus retocs

Rocío Flores lluint espectacular amb el seu nou canvi en plató

Des que Rocío Flores tornara a Espanya després de la seua participació en Supervivents 2020 ha experimentat una transformació evident que no ha deixat indiferent a ningú. No sols pels retocs estètics i tractaments de bellesa que s'ha anat realitzant estos mesos, sinó també pel gran canvi en els seus estilismes, pentinatsmaquillatges. Este canvi té darrere a un equip d'estilistes entre els quals destaca Alberto Dugarte, un maquillador professional en el qual la neta de Rocío Jurado confia plenament.

Segons l'estilista, Rocío Flores se sembla prou a la seua iaia Rocío Jurado és per això que ell utilitza els tons rogencs, perquè realcen el seu color d'ulls.

Tal com va mostrar una publicació de la clínica Brussel·les, la col·laboradora de televisió es va sotmetre a una cirurgia per a reduir les seues galtes. En esta intervenció, anomenada bichectomía, se li van reduir la boles de bichat, les cavitats de greix en els queixos que donen nom a l'operació.

"És una cirurgia en la qual es fa una incisió aproximadament d'un centímetre per baix de la boca, es busca el teixit gras encapsulat i s'extirpa", va comptar la doctora de Clínica Brussel·les on, com va afirmar la mateixa publicació, porta acudint Antonio David Flores, pare de Rocío, des de fa dos dècades. El resultat desitjat de l'operació era lluir una cara "més angulosa i estilitzada, ressaltant la línia del pòmul" i segons el nou rostre de Rocío va ser tot un èxit.

Este no va ser l'únic retoc al qual s'ha sotmés Rocío Flores este últim any. En setembre de 2020 va parlar d'una sessió de cosmètics injectables de la qual també va sortir molt contenta: "M'esteu preguntant molt... El que m'he fet en el nas és posar-me una goteta d'àcid, perquè tinc l'os molt pronunciat. Així se'm queda totalment recta. I després m'he posat un poc d'àcid en els llavis, que feia més d'un any com a any que no me'ls feia".

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari