El gran moment de Terelu en 'MasterChef Celebrity' que posa en peus a tot Twitter

Les xarxes s'omplin de memes: "Això és història"
Terelu Campos en MasterChef Celebrity | RTVE
 

Els concursants de MasterChef Celebrity han hagut de realitzar en la primera prova d'este dilluns un flambeat, i els resultats han sigut desiguals. Entre tots ha destacat el que ha fet Terelu Campos, qui s'ha convertit en una de les protagonistes de la nit.


Per a convéncer al jurat, format per Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera, han hagut de cuinar tots els plats que pogueren en 75 minuts i, clar, amb les presses ha ocorregut algun accident.
Com a comensals dels accelerats plats estava, a més dels jutges, Antonia Dell'Atte, que va acudir en qualitat de convidada.


La presentadora es va enfrontar a alguna cosa que no hauria pogut imaginar. Va ocórrer en la primera prova. En ella, els aspirants havien de fer totes les preparacions possibles mentre incorporaven productes sorpresa que hi havia en unes caixes que havien d'obrir quan els jutges ho indicaren.

La col·laboradora de diversos formats de Telecinco ha acabat enfornant les seues pròpies ulleres.


″Qué t'ha passat Terelu? Són ací les ulleres?”, ha exclamat Miki Nadal quan ella ha obert el forn. “Sí, tio, les meues ulleres mascle. El mal és que no tinc més ulleres”, ha reconegut Terelu.


“Sent, a Terelu li han caigut les ulleres en la graella del forn. Se li han fos”, ha afirmat Pepe als seus companys quan s'ha adonat del succeït. “Ningú en estes cuines de MasterChef, que jo recorde, ha cuinat fins a les ulleres. Què més voleu?”, ha apuntat Terelu més tard. “M'han caigut sense adonar-me”, ha explicat.


Durant la valoració dels plats Jordi Cruz no ha pogut evitar posar la punta al moment: “Terelu ha tardat molt a portar el seu plat, però han vingut després bé seguides. Flambeat fluixet en general, no es percebia, no tenia potència, no es percebia res. El millor crec que era la contracuixa amb poma que tampoc destacava. Però si hi ha un plat a destacar, el que més ens ha agradat, on hem vist que ho havies entés, eixe era la fondue d'ulleres“.


"Ningú en estes cuines de MasterChef, que jo recorde, ha cuinat fins a les ulleres. Què més voleu? Són les úniques que tinc", va lamentar la germana de Carmen Borrego. No obstant això, va decidir prendre-s'ho amb sentit de l'humor i, tant ella com els seus companys, es van llançar a fer bromes, parlant de la fondue d'ulleres o que era una proposta històrica. En les xarxes socials, alguns usuaris van cridar a les ulleres de Terelu, el nou León menja gamba.
 

“Espere que puntue almenys 0,5”, ha respost ella amb humor.


I, com no podia ser d'una altra forma, el moment ha provocat nombroses reaccions en les xarxes. Els memes han sigut èpics.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tercera expulsada de MasterChef Celebrity 6 per maltractar el peix" "Alba Carrillo nega que hi haja terceres persones en la seua ruptura amb Santi Burgoa"