Els fans de ‘El Hormiguero’ omplin d'afalacs a Felipe González

El polític ha visitat per primera vegada el programa de Pablo Motos, que va canviar el seu format per a un convidat “tan especial”

L'expresident del govern Felipe González va visitar anit ‘El Hormiguero’ per primera vegada. El socialista, que va governar Espanya entre 1982 i 1986, es va convertir en el segon expresident del país a acudir al programa d'Antena 3 després de Mariano Rajoy.


Pablo Motos va canviar lleugerament el format del programa per a González, ja que tan sols van estar presents el presentador i el convidat, les formigues no van aparéixer, ni tampoc cap dels col·laboradors.

Una entrevista que, tal com ha confessat Pablo Motos en 'Vanitais', ha sigut molt esperada, però molt complicada de fer realitat.  «Ha sigut una entrevista difícil d'aconseguir. Portàvem anys intentant que vinguera, però per agenda era impossible», ha revelat el presentador.


Felipe González ha sigut una peça clau dins de la història d'Espanya. Va governar el país des de 1982 fins a 1996 i ostenta el títol del president més longeu que ha romàs en el càrrec: quatre legislatures en tretze anys. A més, va ser una figura molt destacada de la transició democràtica.

Les xarxes esclaten en afalacs cap a Felipe González

A pesar que porta molts anys retirat de la política, el sevillà no ha dubtat a acudir a 'El Hormiguero' i parlar sobre diferents temes relacionats amb este assumpte.


D'esta manera, Felipe González ha donat la seua opinió sobre els indults als presos del procés, sobre la presidència de Pedro Sánchez i sobre el govern de Madrid, entre moltes altres coses.


Unes paraules que han sigut molt ben rebudes pels seguidors del programa. Els fans de l'espai d'Antena 3 han omplit les xarxes socials d'afalacs cap al convidat de 'El Hormiguero' i cap a les declaracions que ha fet durant l'entrevista amb Pablo Motos.

«Definitivament hui en 'El Hormiguero' s'ha demostrat que qualsevol dels polítics actuals no li arriba ni a la sola de les sabates a Felipe González», ha destacat una persona en les seues xarxes socials.

«Es pot discrepar en les seues opinions, però dona gust poder-li parlar amb eixe sentit d'estat», ha assenyalat un altre internauta en el seu compte de Twitter.


«La veritat és que sempre enriqueix escoltar a Felipe González. La seua visió, tremp i tarannà trenca amb eixa política de blocs i amb aqueix relat buit d'ocurrència i titular», ha escrit una altra persona.


«Molt bona entrevista la de Felipe González. Espectacular polític que no es pot comparar amb el que tenim hui dia».

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Carrasco revela els seus plans de futur: 'M'agradaria tornar a ser mare'" "Rocío Carrasco a la seua filla: No hi ha un àpex de veritat en el que diu"