La llista dels concursants de la 8a edició de 'Tu cara me suena'

Un dels programes més populars d’Antena 3 està acabant els preparatius per a l’inici de la seua pròxima edició i ha donat a conéixer els primers noms dels concursants que s'enfrontaran per a conseguir el gran premi
 
Atena 3 està acabant els preparatius per a emetre 'Tu cara me suena' l'any 2020 | Antena 3

L'octava edició de 'Tu cara me suena’ està a punt d’arribar i Antena 3 s’està encarregant de la seua tornada, que tindrà lloc quan acabe ‘La Voz Kids’. En definitiva, un dels programes més cèlebres d’Atresmedia inaugurarà una nova edició, i s’han fet públics alguns dels noms que participaran.

La llista de concursants de l'octava edició de ‘Tu cara me suena’

Tal com ha explicat la revista 'Lecturas', Antena 3 ha donat a conéixer la identitat dels concursants que s’enfrontaran per a conseguir el gran premi del talent show musical. Els primers confirmats han sigut Jorge González, Belinda Washington, Cristina Ramos, María Isabel i El Monaguillo. El més sorprenent ha sigut la confirmació de la participació dels germans Jesús i Daniel, coneguts amb el nom artístic de Gemeliers.

Gemeliers han sigut confirmats com a participants de 'Tu cara me suena' | MTMAD

Respecte al jurat, continuarà estant format per Chenoa, Carlos Latre, Lolita Flores i Àngel Llàcer, i seran els responsables de donar consells als concursants i de jutjar les seues actuacions. El càrrec de presentador l'ocuparà Manel Fuentes, qui farà de mediador de 'Tu cara me suena' amb l’ajuda dels jutges.

La veritat és que els guanyadors de les últimes edicions, tals com Blas Cantó, María Villalon, Edurne i Ruth Loreno, van superar les expectatives tant de l’audiència com dels jutges amb les seues interpretacions. Els següents concursants hauran de treballar de calent per a superar-los si volen conseguir l'octava victòria de 'Tu cara me suena'.

L'actriu Belinda Washington participarà en 'TCMS 8' | EUROPAPRESS

Sergio González, conegut amb el nom artístic d''El Monaguillo', és humorista, locutor i presentador | GTRES

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"À Punt emetrà nous capítols de l'Alqueria Blanca en breu" "Irene Junquera es convertix en la 5a expulsada de 'GH VIP'"