Edurne i Carlos Jean formaran part del jurat d''Idol Kids' amb Isabel Pantoja

El nou concurs de Telecinco començarà a gravar-se a finals de setembre
Edurne, nou fitxatge del programa 'Idol Kids' | Telecinco

 

Després de molts rumors, finalment han eixit a la llum els noms dels membres del jurat del nou programa que estrenarà Telecinco, 'Idol Kids'. Amb el fitxatge estrella d’Isabel Pantoja, només feia falta saber els altres dos acompanyants que formarien part de l’adaptació espanyola i infantil del format ‘Idols’, que s’ha venut i adaptat en 46 països de tot el món.

Edurne, Carlos Jean i Isabel Pantoja formaran el jurat d''Idol Kids'

D'esta manera, seran Edurne i Carlos Jean els encarregats de jutjar als menuts, que concursen en l’escenari del programa, que començarà les seues gravacions a finals de setembre. Edurne, amb 6 discos en el mercat, un d’ells Disc d’Or,  ja té experiència en esta tipologia de format per haver sigut membre del jurat de ‘Got Talent’, i el DJ Carlos Jean té una carrera d’èxit dilatada, amb 13 àlbums, 6 nominacions als ‘Grammy Latino’ i un Premi Ondas al millor DJ.

 

Carlos Jean té una trajectòria indiscutible en el món de la música 

 

Jesús Vázquez serà l’encarregat de presentar el concurs; el presentador també té experiència al capdavant d'esta classe de concursos musicals, ja que ha passat per ‘Operación Triunfo’ i per ‘La Voz’. La versió infantil del format ‘Idols’ ha sigut adaptada amb èxit en molts països, entre els quals es troben: Alemanya, EUA, Brasil, Portugal, Noruega, Vietnam, Índia i Puerto Rico.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴📺 ATENCIÓ: Pablo Motos patix un accident en directe" "📺😱 El pare d'1 de les xiquetes d'Alcàsser torna a la tele amb sorprenents novetats"