Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Omar Montes, possible jurat d''Idol Kids' al costat d'Isabel Pantoja

El programa encara no té data d'estrena, però s'espera que siga una volta acabat l'estiu
Leer en espa√Īol
Omar Montes podria ser jurat del nou programa de talent | Telecinco

 

La bona relaci√≥ d'amistat entre Isabel Pantoja i Omar Montes pareix que no es va quedar nom√©s en 'Supervivientes'. √Čs tal la sintonia que tenen entre els dos que, segons van confirmar a 'El programa de Ana Rosa', Omar estaria negociant formar part del jurat d''Idol Kids', junt amb la seua exsogra.

 

Fins al moment, ja s'havia confirmat la participaci√≥ de la cantant en este nou format de programa que encara no t√© data d'estrena, per√≤ que s'espera que siga una volta acabat l'estiu. Ara, per√≤, es vol incrementar la representaci√≥ del jurat i l'arribada d'Omar seria, sense dubte, una revoluci√≥.

 

Una relaci√≥ d'amistat que naix en 'Supervivientes'

Una revoluci√≥ que estaria ben vista per Ana Rosa, ja que considera que: ¬ę√Čs una bona opci√≥. √Čs molt popular entre els j√≥vens, √©s music, t√© √®xit... Em pareix una bona jugada¬Ľ. Est√† clar que no deu pensar el mateix Chabelita, ja que actualment t√© una relaci√≥ amorosa amb Asraf i ja ha deixat entrevore en alguna ocasi√≥ que no li fa gens de gr√†cia que el seu ex i sa mare siguen tan amics.

 

Omar Montes i Isabel Pantoja van tindre una molt bona relació durant el concurs | Telecinco

 

Per√≤ la Pantoja ha decidit apostar fortament per la seua amistat amb Omar i, de fet, el va convidar a la seua festa d'aniversari tot i que la seua filla es negava. Ara, despr√©s de tot, pareix que tamb√© podrien ser companys de faena. Per la seua banda, Telecinco encara no s'ha manifestat al respecte i podria ser que les negociacions estigueren obertes a l'espera d'arribar a un acord amb qui, finalment, va ser el guanyador de l'√ļltima edici√≥ de 'Supervivientes'.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris