Omar Montes, possible jurat d''Idol Kids' al costat d'Isabel Pantoja

El programa encara no té data d'estrena, però s'espera que siga una volta acabat l'estiu
Omar Montes podria ser jurat del nou programa de talent | Telecinco

 

La bona relació d'amistat entre Isabel Pantoja i Omar Montes pareix que no es va quedar només en 'Supervivientes'. És tal la sintonia que tenen entre els dos que, segons van confirmar a 'El programa de Ana Rosa', Omar estaria negociant formar part del jurat d''Idol Kids', junt amb la seua exsogra. 

Fins al moment, ja s'havia confirmat la participació de la cantant en este nou format de programa que encara no té data d'estrena, però que s'espera que siga una volta acabat l'estiu. Ara, però, es vol incrementar la representació del jurat i l'arribada d'Omar seria, sense dubte, una revolució. 

Una relació d'amistat que naix en 'Supervivientes'

Una revolució que estaria ben vista per Ana Rosa, ja que considera que: «És una bona opció. És molt popular entre els jóvens, és music, té èxit... Em pareix una bona jugada». Està clar que no deu pensar el mateix Chabelita, ja que actualment té una relació amorosa amb Asraf i ja ha deixat entrevore en alguna ocasió que no li fa gens de gràcia que el seu ex i sa mare siguen tan amics.

Omar Montes i Isabel Pantoja van tindre una molt bona relació durant el concurs | Telecinco

Però la Pantoja ha decidit apostar fortament per la seua amistat amb Omar i, de fet, el va convidar a la seua festa d'aniversari tot i que la seua filla es negava. Ara, després de tot, pareix que també podrien ser companys de faena. Per la seua banda, Telecinco encara no s'ha manifestat al respecte i podria ser que les negociacions estigueren obertes a l'espera d'arribar a un acord amb qui, finalment, va ser el guanyador de l'última edició de 'Supervivientes'.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"📺 ATENCIÓ: Espectacular càsting al complet de 'GH VIP'" "❌ Duríssim enfrontament entre Alba Carrillo i Antonio David en 'GH VIP'"