Chabelita s’enfronta a Isabel Pantoja el dia del seu aniversari

La ‘tonadillera’ va decidir celebrar el seu aniversari en una festa només en la que estaven convidats Asraf Beno, l’actual nóvio de Chabelita, i Omar Montes, el seu exnóvio
Chabelita i Isabel Pantoja s'enfronten el dia de l'aniversari de la cantant | València Diari

 

La celebració de l’aniversari d’Isabel Pantoja no ha anat com els mitjans de comunicació esperaven. De fet, la cantant havia anunciat que reuniria als seus amics en dos grups, un en Cantora i un altre en Madrid, però pareix que en l'últim moment va preferir reunir-los a tots baix el mateix sostre.

Unir la llista de convidats no ha sigut una faena fàcil, ja que la bona relació entre Isabel Pantoja i Omar Montes, exnóvio de Chabelita, feia témer que acudira a la festa d’aniversari. De fet, la filla de la ‘tonadillera’ va demanar que ell no acudira per respecte a ella i al seu nóvio, Asraf. Tot i això, l’exconcursant de ‘Supervivientes’ s’ha decantat per una opció més pràctica i ha agrupat a tots els convidats en una mateixa celebració.

 

El cabreig d’Isa Pantoja

La raó principal per la que la cantant volia celebrar dos festes per separat era perquè el seu fill no podia passar el dia d’aniversari amb ella per motius laborals. És per això que la celebració amb els seus familiars i amics més pròxims anava a fer-se el dia 1 d’agost. Un altre aspecte que cal tindre en compte és que la separació de convidats en dos grups evitava que Isa Pantoja, acompanyada d’Asraf, coincidira amb Omar Montes.

Isa Pantoja arribant a la finca de Cantora | TELECINCO

No obstant això, Isabel Pantoja ha optat per organitzar i celebrar una única festa en sa casa de Cantora este dijous passat . La seua filla, davant d’este canvi de plans, no ha pogut evitar enfadar-se quan ha arribat a la finca de sa mare. L’enfrontament entre la cantant i la seua filla era d’esperar, ja que Asraf encara era de camí des de Madrid per a unir-se a la celebració d’aniversari de la seua sogra.

El que va fer sospitar a Isa que sa mare no havia complit la promesa de la divisió de convidats va ser que a l’entrada de Cantora estaven aparcats autobusos plens de fans que estaven esperant a l’entrada de la casa. Després de discutir mare i filla, Chabelita i el seu nóvio se'n van anar per agarrar un AVE amb la intenció de no tornar.

Autobusos i cotxes esperant en l'entrada de Cantora | TELECINCO

 

Més avant, Chabelita ha tornat a aparéixer en les portes de Cantora aclarint que s’havia absentat per a buscar un regal per a sa mare. En eixe moment, Omar Montes era darrere del cotxe d'ella i es disposava a aparcar en la finca. No hi ha cap de dubte que este amarg event ha empitjorat la relació que manté la ‘tonadillera’ amb la seua filla, i s’ha pogut vore amb més claredat que mai que la cantant prioritza els seus desitjos davant dels de Chabelita.

 

Omar Montes arriba a la festa d'aniversari d'Isabel Pantoja | TELECINCO

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les duríssimes paraules que ha rebut Kiko Matamoros en un dels seus pitjors moments" "Paz Padilla, afonada: el motiu que li va fer suspendre l'actuació en València"