Lydia Lozano, arruïnada per la 'cagada' d'una famosa de Telecinco

Ha sigut una de les col·laboradores més afectades
Lydia Lozano hauria deixat de guanyar molts diners a causa de la quarantena | Telecinco

A finals d'agost Telecinco es veia obligat a confinar als treballadors de dos dels seus programes a causa d'un possible cas positiu de coronavirus. Una notícia que va fer tremolar 'Sálvame', ja que este succés impedia que els seus professionals pugueren fer la seua feina en les instal·lacions de la cadena. 

La causant d'este desgavell va ser Marta López a qui la cadena va despedir tot fent públic a través d'un comunicat en el que consideraven que l'excol·laboradora s'estava saltant les normes tot posant en risc als altres treballadors de Telecinco.

Marta López torna a Telecinco

Ara la cadena ha rectificat i ha tornat a admetre a la col·laboradora després de considerar que s'havien precipitat, ja que no havien contrastat la informació i han vist que esta no corresponia amb els actes de López.

Per sort, tot ha quedat en una anècdota però la quarantena preventiva a la que es van vore obligats a sotmetre's els companys que havien coincidit amb ella al plató de 'Sálvame' ha fet que estos hagin hagut de demanar dies de treball i que la seua facturació mensual s'haja vist afectada.

D'esta forma Carlota Corredera, Antonio Montero, Laura Fa, Lydia Lozano i Gema López es van vore obligats a quedar-se en casa i no treballar per a poder complir durant 14 dies l'aïllament preventiu estipulat. Una de les més afectades econòmicament parlant hauria estat Lydia Lozano.

Lydia Lozano hauria perdut uns 8.000 euros

En un article del mitjà 'El Confidencial' a on s'arrepleguen els sous d'alguns dels col·laboradors de 'Sálvame' podem vore que Lydia Lozano estaria ingressant uns 950 euros per cada vesprada de treball en el plató. Si tenim en compte que la col·laboradora treballa quatre de les cinc vesprades de la setmana, Lozano va acumular un total de vuit vesprades sense treballar durant les dos setmanes que va estar en quarantena preventiva.

Si calculem els diners que hauria guanyat durant estes huit vesprades, vegem que la canària va deixar de guanyar uns 7.600 euros. Este fet hauria provocat que Lydia Lozano s'enfadara moltíssim el passat dissabte amb el retorn de Marta López, per sorpresa, en el plató de 'Sálvame Deluxe'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban tanca les portes de 'Sálvame' a una antiga col·laboradora" "La denúncia que deixa a 'Sálvame' a les portes del tancament"