Màxim Huerta fitxa per TVE i quadruplica el seu jornal com a ministre

El periodista guanyarà prop de 50.000 euros per dos mesos presentant el nou magazín de la televisió pública, 'A partir de hoy'
Màxim Huerta amb Ana Rosa Quintana | Telecinco

 

Màxim Huerta torna a entrar en el món de la televisió, i ho fa per la porta gran. RTVE ha fitxat l'exministre valencià per a presentar un nou magazín d'estiu anomenat ‘A partir de hoy’. El periodista torna a la xicoteta pantalla després de dimitir com a ministre de Cultura el passat 13 de juny de 2018, set dies després d'assumir el càrrec en el Govern de Pedro Sánchez. Ara, el diari 'El Mundo' ha fet públic l'impactant pressupost que la televisió pública de l'estat li oferirà per dos mesos de treball.

Quadruplica la xifra que hauria guanyat com a ministre

El ministre més breu de la democràcia espanyola torna al servici públic i recupera el seu treball com a presentador quadruplicant el seu jornal de ministre. Encara que no se sap la data en què s'estrenarà el nou programa diari d'estiu, s'ha fet públic el jornal que tindrà el valencià: 46.800 euros en dos mesos.

D'eixa manera, el periodista millora molt notablement la paga que hauria rebut com a ministre de Cultura i Deports: 70.368 euros anuals, segons els Pressupostos Generals de l'Estat per al 2017. Només en estiu, Màxim Huerta ingressarà dos terços del salari al que es va vore obligat a renunciar. En un mes, els 23.400 euros de 'A partir de hoy', quadrupliquen els 5.800 euros d'un mes com a ministre.

Màxim Huerta, en el primer Consell de Ministres de Pedro Sánchez, el 8 de juny de 2018   | València Diari

 

El ministre més breu de la democràcia espanyola

Màxim Huerta es va vore obligat a dimitir del seu càrrec com a ministre de Cultura i Deports després d’haver pres possessió del càrrec només feia una setmana, temps suficient per a que els seus draps bruts isqueren a la llum. Segons va revelar ‘El Confidencial’, el periodista hauria sigut condemnat l’any 2017 per estafar 218.332 euros a través d’una societat que va constituir l’any 2006, quan ja treballava en ‘El programa de Ana Rosa’. 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Duríssimes acusacions a Miki Nadal després de divorciar-se de la seua dona" "POLÈMICA: L'erecció de l'actor Óscar Casas en públic"