Un micròfon obert capta el que Paz Padilla opina de veritat d'Anabel Pantoja

Paz Padilla va fer un comentari sobre la seua companya quan es pensava que el micro estava tancat i tot el món se'n va assabentar del que opina d'Anabel Pantoja

Sempre cal anar amb compte i més si estàs en directe en un programa de televisió com "Sálvame" i portes un micròfon. És el que li va passar este dijous a Paz Padilla en un moment en el qual pensava que tenia el micro apagat, però era tot el contrari, estava obert captant els comentaris que li dedicava la presentadora de 'Sálvame', Paz Padilla, sobre la seua companya i col·laboradora del programa, Anabel Pantoja, quan esta es trobava fora de plató amb el director de l'espai, David Valldeperas. I és que la neboda de Isabel Pantoja ha brindat esta setmana un episodi d'allò més dramàtic quan abandonava abruptament les càmeres i focus de l'espai de Telecinco per la broma pesada que li havien fet per motiu del seu aniversari.

Anabel Pantoja està de moda en Mediaset

Sembla que la neboda d'Isabel Pantoja està de moda en els programes de Mediaset ja que en tot moment està participant en algun dels seus programes. Este dijous Anabel complia 35 anys,
per la qual cosa la direcció de 'Sálvame' havia decidit donar-li una sorpresa. Dulce Lapiedra, qui fora la mainadera d'Isa Pantoja, filla de la cantant, i qui ha criticat en més d'una ocasió en televisió el que ocorre dins de Cantora, estava esperant per a cantar, vestida com Marilyn Monroe, el famós 'Happy Birthday Mr President' a Anabel, a qui no li va fer la més mínima gràcia la idea i va optar per abandonar els estudis on realitza el programa La Fàbrica de la Tele.

<

>

<

>

Anabel es va enfadar molt en "Sálvame"

Ixe va ser el motiu pel qual Anabel Pantoja, decidia marxar del plató fins al carrer, entre sanglots, molt alterada per veure a Dulce Lapiedra en el dia del seu aniversari. Tant era així que el col·laborador Kiko Hernández i el director del programa de Telecinco, David Valldeperas, havien d'eixir a consolar-la. Els dos li insistien que es tractava d'un moment "graciós" i li demanaven que tornés a posar-se enfront de les càmeres.

Anabel no podia parar de plorar

"Et fa gràcia a tu, a mi no em fa gràcia", contestava entre llàgrimes una Anabel molt afectada pel parany. "No la vull en la meua vida, no vull a una persona negativa en la meua vida, i menys este dia. Que estic de baixada, per què estic molt lluny dels meus, i em portes a esta persona que ha parlat pestes de la meua família?. No em ve de gust, que se'n vaja a la seua casa", clamava la col·laboradora de Mediaset.

Qui parlà va ser el micròfon obert de Paz Padilla

que pocs van semblar adonar-se, i molt menys la mateixa Anabel eren els comentaris que des de plató estava fent la presentadora del programa este dijous, Paz Padilla, a la qual ni tan sols estava enfocant la càmera. No obstant això, i encara que realització no estigués 'punxant' la seua imatge, sí que podia escoltar-se la seua veu, que mostrava la sorpresa de Padilla amb l'actitud de la col·laboradora: "Però quilla que té 35 anys eh. Cony. Que jo amb 35 anys ja tenia a una filla amb 10 o 12 anys..." criticava fora de càmera la presentadora.

Anabel Pantoja que era totalment ajena als comentaris de Paz Padilla, continuava queixant-se del que li havien fet: "És que no vull complir anys, però per a què me la porteu? Que jo no he vingut a treballar".

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estos són els nous fitxatges que veurem en la continuació de Sexo a Nueva York" "Supervivientes ja té els seus cinc finalistes després de l'expulsió d'Alejandro"