Miguel Ángel Muñoz li revela a David Broncano quants diners té al banc

L'actor va assistir al programa 'La Resistencia' i va respondre a les famoses preguntes de Broncano sobre sexe i diners.
Miquel Ángel Muñoz ha revelat a 'La Resistencia' quants diners té | Movistar+

 

L’actor Miguel Ángel Muñoz assistia el passat 24 d'abril al programa d’entrevistes de David Broncano a Movistar+ 'La Resistencia’, famós per les seues preguntes compromeses i el seu humor peculiar. L’actor va concedir una entrevista al programa per a parlar del seu projecte humanitari a Somalilàndia, i com era d'esperar, no es va poder lliurar de les dos preguntes estrella del presentador David Broncano. 

 

Miguel Ángel Muñoz confessa quant té al banc

David Broncano no va perdre el temps, i es va dirigir a l’actor amb la seua pregunta preferida: quants diners tenia al banc. La impaciència del presentador era evident: «Has fet 15 pel·lícules, 5 curts, 6 obres teatrals, 24 sèries i moltes d’elles gordes de protagonista. Masterchef! Aixó és una carretilla de bitllets». Exclamava el presentador mentre es frotava les mans per conéixer l’esperada resposta.

 

Miguel Ángel Muñoz i Broncano a 'La Resistencia' | Movistar+

Miguel Ángel no el va fer esperar: «Des dels 10 anys que treballe en açò, ara en tinc 35; és a dir, fa 25 anys que treballe. Hauria de tindre molta pasta en el banc, però la veritat és que no tinc més de 50.000 euros al banc. I és molt trist, ho és, perquè he generat molts diners, però la vida m’ha donat altres coses i amb eixos diners he pogut ajudar a altres persones». Després de la sinceritat demostrada, l’actor va rebre un fort aplaudiment per part del públic del programa.

 

Quantes vegades ho has fet en l'últim mes?

L'actor va haver de fer front a l'altra pregunta que tots els teleespectadors esperen amb ganes cada vegada que un convidat xafa el plató de Broncano: quantes vegades ha tingut sexe durant l’últim mes. L’excusa de Muñoz per a no respondre a aquesta pregunta tan compromesa va ser que l'havia de consultar amb la seua parella.

 

Davant d'aquesta resposta, Ricardo Castella, que també estava present a l’entrevista, li va contestar: «Però ho has de parlar amb ella per a vore si ho pots dir o per a saber quantes vegades van ser?». Finalment, l’actor decidia admetre: «Donaré una 'horquilla': han sigut entre 1 i 20 vegades».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"María Patiño confessa la seua fantasia sexual més inesperada" "Els motius de la mala relació entre Chelo García Cortés i Isabel Pantoja, al descobert"