Miki, protagonista de l'anècdota viral d'Eurovisió

La bandera espanyola del cantant va eixir disparada i el vídeo es va viralitzar ràpidament
Miki va protagonitzar una anècdota d'allò més comentada amb la bandera d'Espanya | València Diari

 

Eurovisió és d’aquells festivals que mai deixa indiferent a ningú. De ‘Chikiliquatre’ a Miki Núñez, Espanya es pren l’essència festiva del certamen al peu de la lletra i així ho ha demostrat enguany amb tot el que ha generat la cançó ‘La Venda’. Però per desgràcia el tema no va obtindre els resultats esperats i Miki Núñez quasi va ser més notícia per protagonitzar una de les essències més divertides de la nit.

 

Instants abans a la repartició de punts i mentres entrevistaven als representants d’Holanda, el cantant espanyol aprofitava la seua aparició al fons de pantalla per a fer onejar amb força la seua bandera espanyola. La mala fortuna, potser com a preludi dels seus resultats, va aparéixer en escena quan la bandera va eixir disparada i el cantant es va quedar amb un pam de nas.

 

Minuts després, l’anècdota ja era un tema cabdal en les xarxes i van ser molts els qui van optar per penjar el vídeo. Una nota curiosa que, com a mínim, posa un poc de sucre a la nit amarga de la delegació espanyola en Israel.

 

 

Et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!