Milà, sobre Rivera: «Quan va començar a posar-se pesat amb Catalunya, vaig deixar d'escriure-li»

«No entenc la seua actitud, i el conec. Està d’un guerrer... pareix que l’hi han posat el poder en vena», li va recriminar Milà
Milà i Rivera, junts en la televisió | Cuatro

 

«No entenc la seua actitud, i el conec. Està d’un guerrer... pareix que l’hi han posat el poder en vena. Abans li escrivia per Whatsapp, però quan va començar a posar-se pesat amb Catalunya, vaig deixar de fer-ho». Dràstica i contundent, es referia Mercedes Milà a un Albert Rivera, al que havia deixat de parlar per la seua insistència amb Catalunya.

Milà, que va ser entrevistada en La Sexta Noche, no es va mossegar la llengua gens en ser preguntada per la seua relació personal amb Rivera, amb qui va compartir pantalla. El que més cridava l’atenció, a demés, era la manera com Milà recriminava la seua pose a Rivera, sobre el qui afirmava «no l’entenc».

Milà, trista per Carmena

A banda de la crítica a Rivera, la presentadora de Movistar + també es va referir als resultats de les municipals i, centrant-se en Madrid, va explicar que «perdre Manuela Carmena en Madrid és una punyalada ferotge» mentres relatava: «És una gran tristesa».

Milà, per tant, es banyava totalment quan parlava de política i deixava vore les seues inclinacions en un programa a on va carregar amb duresa notable sobre la figura d’Albert Rivera, líder de Ciutadans.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'última decisió de Telecinco que fulmina del tot les Azúcar Moreno" "Lourdes, dona de Fran Rivera, es posiciona després de la polèmica pel suïcidi d'Iveco"