INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

La foto de Nerea despullada crema en Instagram

La concursant d'OT 2017 ha compartit en Instagram una imatge seua en què ix nueta
Nerea Rodríguez d''OT 2017' ha pegat foc a les xarxes socials amb la seua última publicació en Instagram | València Diari

 

‘Operación Triunfo’ sempre ha mogut masses, però de les últimes edicions, la que més ho ha fet és la del passat 2017 i és que els concursants d’eixe any han tingut molt èxit. El ‘reality’ ha fet que jóvens com Aitana Ocaña, Amaia Romero, Ana Guerra o Alfred Garcia hagen conseguit molta fama i tinguen milers de seguidors.

 

Nerea, li pega foc a les xarxes amb només una foto

Amb tot, altres participants d’‘OT 2017’ no són tan reconeguts, però han anat fent-se un lloc en el món de la música. Com és el cas de la concursant Nerea Rodríguez, que ha acaparat l’atenció de tot el món amb la seua última publicació en Instagram, a on té més de 300.000 seguidors, i ha encés en flama totes les xarxes, ja que en la fotografia que ha compartit apareix completament nueta.

 

Nerea, nascuda el 1999 en Barcelona, no s’ha fet tan famosa com part dels seus companys d’‘Operación Triunfo’, però sí que ha conseguit emprendre un camí dins del món de la música sent actriu de musicals –protagonitzant ‘Aladdín’ a Barcelona– i de doblatges –protagonitzant la pel·lícula ‘UglyDolls’–.

 

Nerea va participar a 'Operación Triunfo 2017' arribant fins a la gala 10 | Instagram (@nerearoficial)

 

Però ara Nerea és notícia per haver compartit una imatge seua en conill en Instagram: Totalment despullada, assentada en un llit, d’esquena i deixant entrevore només el contorn de la mamella. Una fotografia que ha publicat juntament amb un text curt, «La meua sòcia em fa fotos casuals», mencionant la periodista i escriptora Lorena Córcoles, qui li va fer la foto.

 

Tot i que no és la primera volta que la cantant ha compartit imàtgens seues sensuals, sense dubte, Nerea Rodríguez ha tornat a cremar en les xarxes i els seus seguidors li han deixat més de 51.000 ‘m’agrada’ i centenars de comentaris on alaven la seua bellesa en esta darrera fotografia on apareix completament nueta.

 

Nerea Rodríguez és actriu de musicals i de doblatges de pel·lícules | Instagram (@nerearoficial)

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!