El nou negoci de Belén Esteban que et deixarà sense paraules

La col·laboradora de ‘Sálvame’ amplia el seu negoci al món dels preservatius de sabors: “Imagina't a Los Angeles preservatius de carabassa”

Els col·laboradors de la taula de ‘Ya es mediodía Fresh’ s'han posat nerviosos davant el retole “els condons de sabors de Belén Esteban”, però els seus nervis no han sigut res comparats amb la reacció del marit de la copresentadora de ‘Sálvame’ quan ella li ha proposat en directe ampliar el seu negoci 'Los sabores de la Esteban' al món dels preservatius de sabors.


Sí, en directe i sense tallar-se un pèl, Belén Esteban telefonava a Miguel, el seu marit per a explicar-li que li acabaven de proposar endinsar-se en el món dels profilàctics de sabors i que li semblava una idea genial portar el seu recentment estrenat negoci 'Los sabores de la Esteban' al terreny sexual.


“De carabassa, carabasseta, carlota, ceba…”, Belén li comptava plena d'il·lusió a un Miguel perplex que li semblava fenomenal la idea d'ampliar el seu negoci. Entre la seua esposa i el presentador han intentat que Miguel prenguera una decisió en directe, però ell s'ha mostrat molt conservador “No ho sé, l'hauria de parlar-ho més tranquil·lament amb la meua dona”.

Però la pressió anava en augment perquè es tractava d'un negoci a nivell internacional davant el qual Belén semblava tindre'l claríssim i tindre una il·lusió desbordant “A nivell internacional, imagina't a Los Angeles preservatius de carabassa… Imagina't 'Los sabores de la Esteban' a Amèrica”. És més, Belén li estava proposant ser ells nus i en qualitat de matrimoni, la imatge de la nova marca de condons “Som un matrimoni, a qui agafaré a un model, no et fa il·lusió aparéixer en la caixa dels preservatius”.


Miguel no donava crèdit davant la proposta que li estaven realitzant i no ha pogut contindre el riure quan el presentador li ha comunicat que li estaven gastant una broma des del programa 'Anda Ya de Los40'. La situació ha sigut molt divertida i en el plató s'hi han rigut molt recreant la situació. Això sí, Rosa Benito ha tingut clar ella, els provaria, però no de qualsevol sabor “De cogombre no perquè a mi el cogombre em repeteix”.


Recordem que Rosa Benito va veure per primera vegada un preservatiu durant el seu pas per ‘Supervivientes’ “Jo era dona de la píndola, mai vaig veure un condó” i que l'utilitzava per a omplir-lo d'aigua i espantar els mosquits que els portaven fregits a Hondures.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bomba del 'Maestro' Joao: 'A Tom li agradava moltíssim Marta" "Jorge Javier Vázquez sorprèn en directe: «Suspèn la teua boda»"