Paz Padilla, comiat de ‘Got Talent’

Segons la revista ‘Lecturas’, la humorista podria ser substituïda per Rocío Carrasco

La humorista Paz Padilla s'ha convertit en els últims anys en un dels rostres més reconeguts i habituals de Mediaset. La seua faceta d'actriu li va valdre un paper cada vegada més destacat en 'La que se avecina' i, poc després, va passar a presentar 'Sálvame', on ha aconseguit augmentar la seua comunitat de seguidors sent una de les cares més volgudes de la cadena italiana. No obstant això, sembla que un dels projectes professionals en els quals s'ha bolcat estos últims anys és pròxim a finalitzar, almenys per a ella.


Segons la revista no tornarà a ser jurat

 

La revista 'Lecturas' porta a la seua última portada una informació que no agradarà als seus milers de seguidors i que farà parlar en les pròximes hores i dies: Mediaset ha decidit acomiadar a la humorista i actriu de la feina de casa com a jurat de 'Got Talent' de cara a la nova edició que ja estan preparant. La notícia ha suposat una autèntica sorpresa entre els seguidors del concurs perquè Paz Padilla havia aportat durant estes edicions aqueix humor tan característic seu i una emotivitat amb la qual va demostrar la seua naturalitat amb els concursants i també amb els espectadors.


Com no podia ser d'una altra forma, des d'este mateix mitjà també apunten la reacció de Paz Padilla en rebre la notícia, i és que la humorista ha rebut un autèntic pitxer d'aigua freda amb una decisió que ni molt menys s'esperava. Ha sigut la productora de 'Got Talent' la que ha comunicat a la que havia sigut jurat la decisió fa uns dies, ja que la nova edició es troba en la fase de preproducció. De moment, este moviment no s'ha fet oficial, encara que des de Mediaset ja valoren altres alternatives al seu lloc.


Rocío Carrasco, l'opció que valoren

Precisament el nom que també apunten en este mitjà podria deixar a més d'un espectador sorprés, i és que ni més ni menys que Rocío Carrasco és el nom que estan valorant des de la productora perquè ocupe la seua cadira en el jurat. En este cas, la cadena italiana estaria intentant aprofitar el 'boom' mediàtic del seu documental oferint-li una experiència televisiva acompanyant a Risto Mejide, Dani Martínez i Edurne. De qualsevol forma, a Paz Padilla la continuaran veient en Mediaset, ja que continuarà alternant-se amb Carlota Corredera presentant 'Sálvame'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'No consent que viva': l'esquinçador àudio de Rocío Carrasco" "El nou negoci de Belén Esteban que et deixarà sense paraules"