INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Rocío Flores trau el seu vertader caràcter enfrontant-se amb Fani en ‘Supervivientes’

Les dos concursants van començar sent les millors amigues, però ara s'han declarat la guerra
Rocío Flores ha mostrat el seu vertader caràcter contra Fani en 'Supervivientes' | Telecinco

 

Només era qüestió de temps que Rocío Flores mostrara el seu vertader caràcter en ‘Supervivientes’. Fins ara, sempre l'hem vist contenint les formes i amb una manera de parlar que sorprenia als espectadors, sobretot tenint en compte la seua joventut i la seua poca experiència davant de les càmeres de televisió. De la mateixa manera, qui la coneix bé sap que és una xica amb caràcter i no està disposada a callar-se res, i que si ha de traure les ungles, les trau.

 

Gran baralla entre Rocío Flores i Fani

El que tenen els ‘realities’ és que acaben traguent el pitjor de cada concursant, especialment 'Supervivientes' a causa de les adversitats a les que han de fer front i que posen a prova fins i tot al més tranquil. Este és el cas de la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco que ha protagonitzat un monumental enfrontament amb Fani.

 

Durant ‘Tierra de Nadie’, presentat per Carlos Sobera, s’ha pogut vore la baralla sencera entre Rocío i Fani que van començar el concurs sent les millors amigues, però que han acabat declarant-se la guerra perquè la primera va saber que la segona l'havia criticat per les esquenes qualificant-la de «vaga i materialista», unes paraules que la filla d’Antonio David li va retraure en quant va poder.

 

Rocío Flores i Fani han discutit a crits en 'Supervivientes' | Telecinco

 

D'esta forma, la néta de Rocío Jurado ha acabat traguent el seu vertader caràcter i ha explotat contra Estefanía: «Estic cansada de la gent interessada com tu!» i esta va defensar-se: «A mi m'és igual, jo li ho vaig dir a ella i és el que em pareix». La discussió s’ha ajornat quan la primera ha volgut que Fani li donara explicacions i esta li ha respost: «Millor ho deixem per al dijous en directe».

 

O això era el que volia Fani, però la discussió ha anat en augment i fins a arribar al punt en el que Estefanía li ha recordat a Rocío el tema econòmic, ja que esta va assegurar que no hauria viatjat a l’illa per menys diners dels rebuts. En este moment, Rocío Flores s’ha queixat a crits: «La persona que m'ha preguntat quant guanye eres tu i jo no t'ho he contestat perquè t'importa zero quant guanye o deixe de guanyar. El que sé és que jo estic en l'illa amb les mateixes condicions que tots vosaltres».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!