Rocío Flores al rescat d'Olga després del rebuig dels seus companys

La dona del seu pare s'ha quedat quasi sense suports en el concurs i en plató en fortament criticada
Rocío Flores | Telecinco

Olga Moreno està vivint la seua setmana més complicada en 'Supervivientes. No sols això, la d'este dilluns va ser la seua nit més difícil. Als pocs suports que li queden a l'illa, ja que la majoria dels seus companys se senten decebuts amb ella per haver-li robat a Melyssa part de la seua recompensa, se suma una nominació que s'antulla essencial per al seu esdevenir en el concurs.

Hi ha els qui afirmen que, en cas de salvar-la, passaria a convertir-se en una de les fermes candidates a la victòria final.


No obstant això, les seues últimes topades a Hondures, el seu estrany al·legat davant l'audiència i, ja en plató, les crítiques que va rebre, fins i tot per part de Lara, la seua gran amiga, en veure el vídeo d'Olga criticant-la, van fer d'este dilluns el pitjor programa per a la dona d'Antonio David.


No obstant això, la seua família li dona suport i ho fa també en estos mals moments. Un dels seus membres, Rocío Flores, no va dubtar a dedicar-li unes boniques paraules a la dona del seu pare en les xarxes socials, deixant clar de quina part està -en el concurs i en la vida-.


La filla major d'Antonio David, que no es perd ni una gala del concurs, va veure com la d'este dilluns se li feia molt costa amunt a Olga, i ací estava ella per a mostrar-li el seu suport públic.


"In love amb tu", declarava la seua Rosarío, "contra vent i marea", a través de les seues Històries en Instagram. Segons ha confessat la jove en alguna ocasió, Olga és la seua guanyadora, ja que està fent un concurs "de deu".Recta final

 

Rocío Flores ho està donant tota esta setmana per a fer costat a Olga Moreno. La concursant de ‘Supervivientes 2021’ està nominada i el dijous s'enfronta a una expulsió molt difícil enfront de Tom Brusse i Alejandro Albalá.


Mereix ser finalista

Així que Rocío Flores està demanant contínuament als seus seguidors que salven a la dona del seu pare perquè arribe a la final del concurs. Una final que està molt a prop i a la qual la jove vol que arribe Olga perquè ella considera que així ho mereix.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Irene Rosales, al límit, comunica que abandona 'Viva la vida'" "Un taxista tira a Marta Sánchez després d'un altercat en el cotxe"