Destapen un romanç d'Isa Pantoja amb un company de 'La casa fuerte'

Isa Pantoja li hauria explicat el seu romanç a Asraf abans de què entraren en el concurs de Telecinco
La relació entre Isa Pantoja i Asraf no està en el seu millor moment | Telecinco

Jorge Javier Vázquez s'ha aventurat, afirmant que la parella que formen Isa Pantoja i Asraf Beno es trencaria abans de què acabe l'actual edició de 'La casa fuerte'. Encara que els dos van acceptar participar en el nou 'reality' de Telecinco per a demostrar el bon estat de la parella, això no està sent d'esta forma i els dubtes no deixen de créixer a mesura que passen els dies. Asraf s'està mostrant com una persona totalment freda i calculadora, protagonitzant discussions amb Isa Pantoja diàriament i en moltes ocasions, com a conseqüència de la seua gelosia i inseguretats que l'estan deixant en evidència davant de tots.

En la passada gala Asraf en un intent de tindre un poc de protagonisme, va decidir encarar-se amb Jorge Javier Vázquez, demanant-li que diguera el que pensava ell, no el que li deien per l'auricular. En este moment, el presentador va eixir de pla i esperant indicacions dels directors de la gala, no va respondre a Asraf, ignorant l'atac i seguint amb la resta de temes. En este moment la seua parella li va preguntar que què estava dient, assistint incrèdula a l'atac al presentador del programa i amb el que a demés, ella té una molt bona relació.

Alguns concursants del programa com Marta Peñate s'han atrevit a verbalitzar el que molts espectadors creuen. Asraf té actituds molt poc generoses amb la seua parella, fiscalitzant totes les seues accions i incitant-la a defensar-ho amb algunes coses, encara que esta no veja clar que té raó.

La ruptura de la parella podria produir-se dins del concurs, tal com ha augurat Jorge Javier Vázquez. El motiu podria ser una informació que ha explicat Antonio David Flores en 'Sálvame' i que vindria a donar sentit als enfrontaments que està protagonitzant Asraf amb un dels seus companys d'edició.

Tot va passar en la fira de Fuengirola

El col·laborador del programa de Telecinco ha explicat que fa tres anys Isa Pantoja s'ho va passar molt bé en les casetes de la fira de Fuengirola. Esta diversió va vindre molt motivada per la presència d'un altre concursant de 'La casa fuerte' i amb el que estan vivint tant ell com Isa en l'actualitat. Segons Antonio David Flores, Isa i Antonio Pavónes es van deixar vore en estes casetes besant-se i donant-se amor, un amor que va acabar de manera molt feliç i que ara, tres anys més tard ha tornat a estar d'actualitat.

Els espectadors es preguntaven com era possible que Asraf i Pavó estigueren discutint en els primers dies de convivència quan encara no havia passat res entre ells. Ara hem sabut que el motiu ocult tindria a vore amb este romanç entre Isa i Pavó i que ella mateixa li hauria explicat abans d'entrar en el programa per a evitar que això eixira en algun moment en directe i el pillara per sorpresa.

Les últimes discussions de la parella en la casa han propiciat que s'hagen verbalitzat algunes intencions i que posen en dubte la continuïtat d'esta relació. El propi Asraf ha arribat a dir que ja no vol casar-se amb Isa Pantoja. El motiu no seria un altre que la seua parella no es posicionara al seu costat quan discutia amb alguns companys. Per a ell això és motiu suficient per a acabar amb la seua relació, una cosa que la pròpia Isa Pantoja li permet.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El greu enfrontament entre Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana" "L'avís de Cristina Pedroche sobre el seu vestit per a les campanades"