Telecinco ens trau de dubtes i revela si enguany hi haurà 'GH VIP'

Després del boicot derivat del cas de Carlota Prado, la continuïtat del programa estrela de la cadena s'havia quedat en el aire
Jorge Javier descansarà esta tardor després d'optar Telecinco per no emetre 'GH Vip'. | Telecinco
 

Telecinco ja ha anunciat la programació per a esta tardor. La cadena ha revelat les noves bases per al prime time i ens ha tret de dubtes sobre si hi haurà nova edició de 'GH Vip'. Durant l'emissió de la sèptima gala de 'La casa fuerte', la cadena va aprofitar l'estirada d'audiència per a fer un avançament de la programació que arribarà prompte a Telecinco.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Esta tardor no hi haurà 'GH Vip' a Telecinco

Per a sorpresa dels espectadors, en l'anunci no hi va haver rastre ni de 'GH Vip' ni de cap altra versió del reality de Zeppelin TV. Després del boicot derivat pel cas de Carlota Prado, pareix ser que la cadena no està disposada a seguir arriscant-se amb el seu format estrela. La fugida d'anunciants ha provocat que la cadena opte per esperar que el cas es resolga en els jutjats i apostar de moment per una graella televisiva renovada. D'esta manera, Jorge Javier es prendrà un descans després d'una temporada de dur treball al capdavant de 'Supervivientes', 'Sábado Deluxe', 'La casa fuerte' i 'Sálvame Diario'.

'La isla de las tentaciones' i 'Idol Kids', les noves bases de Telecinco

En el seu lloc, Telecinco ha apostat per dos dones per liderar els dos grans projectes de la temporada. Pròximament arribarà la segona edició de 'La isla de las tentaciones' amb Sandra Barneda al capdavant i 'Idol Kids' amb Isabel Pantoja al capdavant del jurat.

El nou concurs de talents de Telecinco serà presentat pel ja icònic Jesús Vázquez i també comptarà amb Edurne i Carlos Jean com a jutges. L'oferta de tardor de Telecinco es completarà amb noves entregues de 'Mi casa es la tuya' amb Bertín Osborne  i 'Volverte a ver' amb Carlos Sobera. Entre els convidats de la temporada nova podrem vore a Concha Velasco Lydia Lozano o Vicky Martín Berrocal.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Telecinco mostra les seues debilitats: Furten milers d'euros dins de 'La casa fuerte'" "Revelen el gran secret de Telecinco: El futur de 'Gran Hermano', més negre que mai"