Telecinco pren la decisió d'eliminar 'Sábado deluxe' de la programació

Un col·laborador del programa revela sense voler la notícia
Jorge Javier Vázquez començarà les vacacions molt prompte | València Diari

'Sálvame' i els seus programes germans poden presumir d'estar en plena forma, omplint amb èxit hores i hores de programació televisiva, sent sempre recolzats pels fidels espectadors que mai els abandonen en cap dels programes que s'inventa la factoria. Tot i això, Telecinco no se la vol jugar i ha pres una decisió que afectarà directament a la versió 'Deluxe' del programa estrela de la cadena, 'Sálvame', i que deixarà a tots els espectadors orfes d'ell durant un temps.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

El programa podria cancel·lar-se en agost

El programa que presenta Jorge Javier Vázquez de vesprades mai descansa i s'emet ininterrompudament, el mateix passava amb la seua versió nocturna dels caps de setmana però, ja l'any passat, Mediaset va prendre la decisió de suspendre el programa que s'havia d'emetre en les nits dels dissabtes del mes d'agost i, segons pareix, esta serà la jugada que es durà a terme també este curs.

El col·laborador Kiko Matamoros ha revelat este divendres, sense voler, que en agost els col·laboradors es prendran un descans els caps de setmana, donant a entendre que 'Sábado deluxe' entrarà en el taller per a tornar en setembre totalment descansat i renovat. Segurament, el programa serà substituït pels millors moments o per algun tipo de programació semblant, que cobrirà la franja que acostuma a ocupar el 'Deluxe' en les nits del dissabte de Telecinco.

Els motius que aparten el 'Deluxe' de les pantalles

Esta decisió està lligada a la baixada d'audiència que s'anota, en general, durant el mes d'agost i que fa poc rendible l'emissió de programes en directe, a causa de l'alt cost que suposen i que després no es recupera per la baixada dels ingressos publicitaris.

Més enllà d'això, de ben segur que després de tants mesos seguits sense pausa, al programa també li anirà bé descansar per recarregar forces i tornar el pròxim curs amb nous continguts i amb l'equip motivat de nou al cent per cent. De moment, el programa s'ha emés este dissabte i no sabem si també farà el mateix la primera setmana del mes que ve.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sandra Barneda revela el secret millor guardat de la nova 'Isla de las Tentaciones'" "Ataquen a un equip de 'Cuatro al día' en directe: «M'han pegat en la cara»"