Terratrémol en La Sexta: Cristina Pardo i Iñaki López deixen els seus programes

'La Sexta noche' i 'Liarla Pardo' comptaran amb nous presentadors, ja que Atresmedia té intenció de continuar comptant amb tots dos espais en la graella de la Sexta

Atresmedia Televisió mou fitxa de manera inesperada amb diversos rostres de la Sexta i els seus programes d'informació i actualitat. Després de l'anunci de la marxa de Mamen Mendizábal de 'Más Vale Tarde', on ha romàs durant 10 anys (seguirà lligada a la cadena amb nous projectes), el magazín vespertí del canal ja té nous presentadors.


Ella mateixa explicava que és "el moment d'un canvi de cicle", encara que no va dubtar a advertir als espectadors sobre el seu futur: "Em quede en La Sexta, no us deslliurareu de mi". I va llançar un guant als seus successors: "Us deixe als millors en l'equip i a uns espectadors fidels".

Tal com han informat en nota de premsa, Iñaki López i Cristina Pardo, dos dels periodistes i presentadors més icònics i reconeguts del canal verd, agafaran els comandaments del programa a partir del mes de setembre.

D'esta manera, Joaquín Prat i el reflotat 'Cuatro al dia' tindran nous rivals en les vesprades de dilluns a divendres en la pròxima temporada.


PAREJA CONSOLIDADA

La combinació López-Pardo és una de les grans apostes de la Sexta. La prova, més enllà de les divertides entrevistes que s'han realitzat mútuament, són els programes tan variats que hi han copresentat: des de l'especial World Pride Madrid que va emetre esta cadena en 2017 fins a les quatre edicions de les Campanades de cap d'any que han compartit (2017, 2018, 2019 i 2020).

Així, fent cas a les seues trajectòries, tot sembla indicar que, a les seues mans, 'Más vale Tarde' continuarà sent una referència informativa.


Tots dos, a més, conduiran este format compaginant-lo amb altres projectes dins d'Atresmedia, com és habitual en ells.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La nova vida en l'ombra d'Antonio David Flores. Què li faria tornar a la televisió?" "Una antiga cara de Telecinco entrarà a la presó després de cometre un altre delicte"