Tom Brusse s'esfondra en el pont de les emocions

Els seus problemes familiars, les seues múltiples infidelitats i un sentiment constant de buit emocional.

Tom Brusse y Lara Álvarez | Telecinco.es

Un any més el pont de les emocions de "Supervivientes" no deixa indiferent a ningú i ho trau tot dels concursants. En este cas Tom Brusse s'ha enfrontat en 'Supervivents 2021' al 'pont de les emocions'. El concursant s'ha obert en canal i ha recordat al costat de Lara Álvarez algun dels capítols més foscos de la seua vida, com la seua traïció a Melyssa a 'La Isla de las Tentaciones' o la mort de la seua mare.

Tom solta tot el que du dins d'ell

"He traït a diverses persones. Ho hem vist tots, en les meues situacions amoroses. Fa un any vaig trair a Melyssa amb Sandra. Parlar d'este tema és molt complicat per a mi perquè Melyssa sempre ha donat tot per mi, ha fet moltíssimes coses per mi i li he traït davant de milions de persones. La vaig deixar per Sandra perquè vaig pensar en mi, volia una cosa nova. Igual no havia d'haver-ho fet d'esta manera. Jo abans no traïa a ningú. No sé el que em va passar", ha dit en passar per l'esglaó anomenat traïció sense poder evitar esclafir a plorar.

"He traït a Sandra també, quan ella també em donava tot. És que no entenc el que em passa al meu cap. Quan una persona et dóna tot, en comptes d'estar bé i donar-li amor, jo no, vaig a la meua bola i això és que no m'ho puc llevar del cap. Li he traït amb Melyssa en tornar de l'illa i fa poc li he estat infidel", ha confessat.

Tom també confessa: "Vaig perdre a la meua mare sense haver estat amb ella al 100%"

El exparticipant de 'La casa fuerte' també ha parlat del molt que es penedeix d'haver fet mal a la seua família. "He fet sofrir a la meua família pels meus actes. Anava a la meua bola, no els feia cas. Sempre he tingut esta culpa de no estar tant amb la meua mare, perquè de jove feia coses que un fill no pot fer. Sortia sempre de festa, no estudiava. Mai estava amb ells... Sempre amb els meus amics", compte penedit.

Quan perd al tresor més valuós de la seua vida

"Quan perds a la teua mare i no has estat al 100% amb ella... És que no pare de culpar-me per tot. He fet coses tan lletges en la meua vida... no em sent orgullós de mi mateix. No he estat un bon fill. A vegades pense molt, però no amb el cor, sóc massa egoista, pense massa en mi. Aquí m'he adonat que haig de pensar amb el cor. Ho tinc tot, però no tenia cor. Res m'afectava, res em feia mal. Aquí m'he adonat que podia canviar moltíssim", explica.

Arriba el moment de les disculpes

Finalment, el francés ha demanat disculpes als seus éssers estimats. "No sé com perdonar-me, he fet tant de mal a la gent. No sé ni amb qui parlar, ni amb qui demanar perdó. Al meu pare i a la meua germana vull demanar-los perdó per tot el mal. També a tota la meua família perquè han estat involucrats. Vull demanar perdó a Sandra i a la seua família".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari