El zasca desapercebut de Sandra Barneda a Manuel i que l'allunya de ser neutra

La presentadora no ha aguantat més i li ha dit al concursant el que molts creiem
El zasca desapercebut de Sandra Barneda a Manuel i que l'allunya de ser neutra | GTRES

Ja en la primera edició de 'La isla de las tentaciones' vam poder vore a una Mónica Naranjo en una actitud molt seriosa, neutra i sense expressar massa emocions, unes característiques que res tenen a vore amb la seua persona i amb l'artista que sempre hem conegut. Amb el temps ens vam anar donant compte que esta actitud es devia a exigències del guió i per a no acabar amb l'experiment social al que sotmeten als concursants del 'reality'. En un entorn tan xicotet i aïllats de tot i de tots, qualsevol gest o comentari fora de lloc pot danyar els pensaments i els sentiments dels participants i això pot repercutir molt en el resultat final.

De fet, Sandra Barneda i que ha presentat estes dos últimes edicions, va dir fa uns dies que li havia costat molt aguantar el to i mostrar-se tan inexpressiva davant de situacions que ens encenen a tots en casa i que no obstant això, ella havia de callar per a no influenciar de més sobre les actituds i comentaris dels participants. No obstant això i davant de situacions concretes, Barneda no ha conseguit mantindre's en el seu lloc i els sentiments han acabat aflorant en ella.

Una mostra d'això va ser quan la presentadora es va posar a plorar escoltant a Hugo parlar de la seua xica i admetent el molt que la volia. Unes llàgrimes que es van convertir en les portades de tots els mitjans i que segur, van lamentar molts els directors del programa en considerar que la presentadora s'estava extralimitant. 

Este dijous hem tornat a vore un nou episodi de la presentadora parlant més del compte i segurament, eixint-se del paper que li toca complir dins del programa. Els xics es trobaven en la foguera veient les imàtgens de les seues parelles i quan ha tocat el torn de Manuel, este li ha dit a la presentadora que segur que a la mare de Lucía no li agradaran els vídeos de la seua filla ballant amb un altre. Això ho ha dit sense saber que Sandra Barneda estava a punt de deixar-lo per terra.


Davant d'este comentari i recordant que l'única cosa que ha fet Lucía ha sigut ballar, Sandra no s'ha volgut quedar callada i li ha preguntat a Manuel pel que anava a pensar sa mare sobre el que ha fet ell, coses el doble de fortes i greus que sens dubte, no es poden comparar amb les actituds de la seua nóvia. Este comentari ha sigut aplaudit per la resta de concursants que s'han donat compte de la poca vergonya del jove i que s'han posicionat del costat de Sandra.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Bola de drac' podria tornar a emetre's en À Punt" "Tot el que se sap del retorn de l''Alqueria Blanca' a À Punt"