Cersei de 'Juego de Tronos' demana justícia per l'assassinat de Samuel

Altres estreles internacionals, com Ricky Martin, Zara Larsson o Olly Alexander també es fan ressò del crim en les seues xarxes socials

El crim de Samuel Luiz, el jove assassinat per homofòbia, ha commogut a tot el país, que fa uns dies es mobilitzava per diverses ciutats per a exigir justícia davant esta brutal agressió que va posar fi a la vida del jove gallec en la nit del passat divendres.

Milers de persones i de cares conegudes condemnaven estos fets tant al carrer com en les xarxes socials, i el renou ha sigut tal, que ha saltat al panorama internacional, on altres famosos han volgut també reivindicar el suport.


A ell s'han sumat rostres molt coneguts del panorama internacional. És el cas de l'actriu Lena Headey, popular per haver encarnat a Cersei Lannister, una de les grans protagonistes de la sèrie ‘Juego de Tronos’.

Lena Heady demana justícia per a Samuel

 

L'actriu no sols ha compartit una fotografia en la qual apareixia el jove de 24 anys, sinó que també s'ha fet eco de la notícia que publicava un mitjà estatunidenc per a informar els seus seguidors del cas.


L'artista va publicar en el seu compte d'Instagram una fotografia de Samuel acompanyada de la frase «Justice for Samuel Luiz» (Justícia per a Samuel Luis) i una explicació que atribueix un mòbil homòfob a l'agressió. Al costat d'ella, Headey va afegir la seua pròpia reflexió sobre l'ocorregut i la seua condemna «l'odi» i la «ignorància» dels qui no accepten les diferents orientacions sexuals que existeixen.

«Samuel, et mereixies viure una vida plena d'amor i felicitat ... Lamente molt que l'odi, la por i la ignorància encara governen a molts. L'AMOR ÉS AMOR ÉS AMOR», va concloure l'actriu britànica.

Altres famosos

 


No ha sigut l'única artista internacional que s'ha referit al cas en les seues xarxes. El popular cantant Ricky Martin també va condemnar la brutal pallissa. «Diguen el seu nom (say his name) Samuel Luiz Muñiz. #JusticiaParaSamuel», va escriure l'artista porto-riqueny en Instagram, en castellà i anglés per a arribar a més seguidors de la seua comunitat.


La cantant sueca Zara Larsson també va realitzar diverses publicacions en les seues històries relacionades amb l'assassinat de Samuel i amb les agressions que el col·lectiu homosexual pateix a Espanya. «Per què continua succeint això? Per què la gent mata a uns altres per a qui estimen? Fotre, això realment em va trencar el cor», va escriure la compositora.


També el compte de la banda anglesa Years & Years, liderada per Olly Alexander, es va fer ressò del succés, reclamant que es compartira la «tràgica història» perquè «això necessita ser escoltat». «El nostre viatge per a estimar lliurement i ser nostre jo autèntic no ha acabat», afegien, deixant clar que el crim de Samuel s'ha convertit en un símbol de la lluita pel respecte a la diversitat i contra els crims d'odi a nivell internacional.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La gran mentida de Dulceida i la seua parella" "Una mare denuncia els biquinis amb farciment per a xiquetes de 5 anys"