Commoció per la mort de Gabriel Chachi, 'streamer'

Chachi s'havia fet un lloc en el món streamer' gràcies, entre altres coses, a les seues aparicions en el programa 'Hoy no se sale'

Les xarxes socials ploren la mort del streamer Gabriel Chachi, col·laborador habitual en emissions de Twitch i YouTube al costat d'Ibai Llanos, Sr. Cheeto o LalaChus. Els seus amics han lamentat la seua defunció a través dels seus perfils socials.


La veu d'alarma la va donar la seua núvia, Hanabie, amb uns angoixats missatges en Twitter dimarts passat, en els quals assegurava: "Tinc un forat en el pit dis-me que estàs bé....", i confessava estar patint "un malson".
"Literalment, estic passant la major angoixa de la meua vida. No entenc res, no em quadra res. No sé què fer, tinc por", va comptar en un dels seus missatges. "No vull adormir-me, perquè sé que somiaré que apareix i en despertar-me em sentiré horrible", va explicar en un altre.


Missatge d'Ibai Llanos i altres grans noms de les xarxes socials que van conéixer a Gabriel Chachi han aprofitat la funesta notícia per a fer campanya a favor de la salut mental. "Cuideu sempre la vostra salut mental. Demaneu ajuda a la gent que us envolta i acudiu a un professional", recomanava Ibai Llanos.


"Sé que a vegades és complicat o fa "vergonya" buscar ajuda i comptar els problemes, però hi ha moments on és totalment necessari. Cuideu-vos molt per favor".


També en el seu directe en Twitch d'este dimecres va tindre Ibai Llanos unes paraules cap al seu amic: "Us agraïsc molt que us hàgeu passat hui, perquè he tingut la pèrdua d'un amic molt pròxim que, de fet, té la meua edat. Ha sigut una absoluta desgràcia".


"Xavals, de veritat, si esteu fotuts, demaneu ajuda a algú, a qui siga", agregava Sr. Cheeto, "no us ofegueu en la vostra ment, exterioritzeu els problemes. I ajudeu als que vegeu atrapats. Per favor us ho demane".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El canvi climàtic i la sostenibilitat, una tendència clau de conversa en Twitter" "Tony Leblanc es torna trendic topic després d'un anunci inesperat"