Una empresa dona el dia lliure als seus empleats per a veure ‘La Casa de Papel’

L'empresa assegura que amb este temps de relaxament els seus empleats recarregaran totes les seues energies


L'auge de les sèries de televisió gràcies a l'arribada de les plataformes de vídeo sota demanda és indiscutible. L'estrena de qualsevol títol de renom internacional o la publicació de nous capítols de ficcions populars provoquen un autèntic terratrémol entre els seus fans i grans canvis en les seues rutines.


Una de les sèries que està en boca de tot el món estos dies i que s'ha convertit en un autèntic èxit internacional és 'La Casa de Papel', que estrena hui la seua cinquena temporada.


Dia lliure a l'Índia per a gaudir de l'estrena

L'empresa 'Vevo Logic' ha decidit donar un dia lliure a tots els seus empleats per a veure l'estrena de la cinquena temporada de 'La Casa de Papel'. La reeixida sèrie, disponible en la plataforma 'Netflix', llançarà la seua nova temporada divendres que ve tres de setembre.


Una data que l'empresa índia ha volgut declarar com el "Netflix and Chill Holidays" ("Vacances de Netflix i relax"), perquè tots els seus treballadors puguen gaudir de la producció de ficció, facilitant-los fins i tot un horari per a poder visionar tots els capítols a temps.


"L'Administració ha decidit declarar un "Netflix and Chill Holidays" el tres de setembre de 2021 pel llançament de 'La Casa de Papel 5'. "Hem pres esta iniciativa no sols per a evitar un atac als nostres correus electrònics amb fulles falses, veure les lliteres de masses i els números que s'apaguen, però perquè sabem que a vegades els moments de relaxament són les millors píndoles d'energia en el seu treball".

Així que prenga les roses de dacsa, relaxa-se en el seu sofà i prepare's per a acomiadar-se del nostre professor més estimat i de tota la colla. Amb això, 'Verve Logic' voldria agrair a tots els seus membres que han mostrat un esperit increïble durant les jornades de treball a casa i ens van ajudar a eixir dels temps difícils meravellosament", explicava l'empresa a través d'un comunicat oficial.

En fer-se viral, la companyia ha hagut d'eixir al pas per a confirmar que es tracta d'un cas real i no una faula. A més, han aprofitat l'ocasió per a demanar als responsables que la cinquena no siga l'última temporada de la ficció. Veurem si els fan cas.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"200 euros per no assistir a la seua boda malgrat la confirmació" "Evacuen als animals d'una protectora, però deixen allí al personal"